Jailbreak Tip! Formatere din e-mail tekst

by admin 4

Hånden på hjertet…teksten i en e-mail afsendt fra en iPhone ser ikke videre spændende ud, når andre modtager den på deres desktop computer!

Men når man laver jailbreak på en iPhone, så er alt muligt. Med jailbreak applikationen “Rich Text for Mail”, som du finder ved at søge i Cydia, så kan du skifte mellem skrifttyper, tekststørrelse, farve på teksten, fed, kursiv m.m. Når du markere noget tekst, så kommer der nogle knapper og valgmuligheder frem.

Applikationen hører ikke til de billigste man kan finde i Cydia, men jeg syntes det er et ret nyttigt værktøj hvis du skriver en del e-mails.


Comments (4)

  1. Hej

    Tænker om I kan hjælpe med dette.

    Jeg har netop modtaget min iPhone5 i dag 🙂

    Jeg er ked af udseendet når jeg skriver SMS og ønsker den gode gamle mulighed, hvor jeg har numerisk tastatur når jeg skriver sms, med 3 bogstaver ved hvert tal istedet for i dag, et helt tastatur med små bogstaver/knapper.

    kan jeg ændre dette ??

  2. Ja…hvis du laver et jailbreak, og finder et tweak i Cydia der kan ændre udseendet på dit tastetur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>