Jailbreak Tip! Få vist billeder af dine kontaktpersoner

by admin 1

Jeg har aldrig rigtig forstået hvorfor Apple ikke “tillader” at man får vist et lille billede ude til venstre i listen af kontaktpersoner? Man kan tilføje et billede til hver kontaktperson, men det vises ikke på listen. Hvis du har et jailbreak på din iPhone, så er der heldigvis en løsning på det problem. For med jailbreak applikationen “Cyntact“, som du finder ved at søge efter den i Cydia, så kan du nemlig få vist et lille billede ude i venstre side når du er i “list-visning” af dine kontaktpersoner.

Cyntact var faktisk en af de første jailbreak applikationer der kunne købes i Cydia, og det blev også udviklet af Cydia, Jay Freeman (Saurik).Comments (1)

  1. “Ipicmycontacts” er en anden app fra Cydia som lader en se sine kontakters billede. Til forskel fra “Cyntact” lader den dig også søge på google efter et kontakt billede.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>