Jailbreak Tip! Auto-indtastning af Apple-ID

by admin 3

Apple kræver at man indtaster et Apple-ID hver gang man skal købe eller opdatere en applikation, når App Store åbnes (dette login gælder kun i en begrænset tid). Apple gør det naturligvis af sikkerhedsmæssige årsager, men det er ikke alle iPhone og iPad brugere der er glade for den anordning.

Hvis du har et jailbreak på din iOS enhed, så kan man hente PasswordPilot Pro i Cydia, som ganske enkelt giver brugeren mulighed for at slippe med at skulle indtaste det personlige Apple-ID hver gang, da PasswordPilot Pro gør det automatisk.

Applikationen betyder på en NSA-kryptering, som giver brugeren sikkerhed for at andre i cyberspace ikke kan tyde det personlige password. Det smarte med PasswordPilot Pro er at den automatisk genkender andre konti. Det vil sige, at hvis man f.eks har et dansk og et amerikansk Apple-ID, så udfylder PasswordPilot Pro dem uden at man skal skifte mellem disse konti.

Ydermere kan man under indstillingerne vælger og den automatiske udfyldelse af Apple-ID kun skal være gældende ved opdateringer, og ikke ved køb af nye applikationer.

I følge udvikleren skulle PasswordPilot Pro virke med både App Store, iTunes Store, iBooks, Find My Friends og In-app køb. Men nogle brugere har problemer med at logge ind i dem alle, hvilket sikkert bare kræver en opdatering fra udvikleren?

 

 

Comments (3)

  1. god hjemmeside:)

  2. Hej.
    Jeg har opdateret til 5.1.1 og jailbreak min iphone 4, men efter jeg har gjort det, så spørg den hele tiden efter mit Apple-id, og fred med den, men den kommer op med et brugernavn som ikke er mit hele tiden. den kommer op med [email protected]….
    Og det gør så at jeg ikke kan synkroniser mit musik, (har hentet appsync osv.)men alt andet kan jeg godt få lov til..???

  3. Har fundet ud af det 🙂
    Fejl 40 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>