Jailbreak Tip! Adgang til 5 apps fra lås op skærmen

by admin 3

Endelig et tweek som gir mulighed for at tilføje flere applikationer på låse skærmen, end kameraet. Med Axis kan du selv vælge hvilke 5 programmer du gerne vil have mulighed for at tilgå fra lås op skærmen.

Man vælger programmet på listen, som på forhånd er i selve tweaket, og skulle det vise sig at et af dine programmer ikke er med på listen, så kan du bare tilføje det selv.

Tweaket bruges ved at man trykker, og holder fingeren ned på ikonet i højre side af skærmen, og herfra (imens man stadig holder fingeren på ikonet), trækker man over på det program man gerne vil åbne, og slider derefter fingeren op ad. Det fungerer på samme måde som du kender det fra kamera applikationen på lås op skærmen.

Axis koster 1 dollars og hentes i Cydia via BigBoss repo, som er installeret fra starten ved et jailbreak.

 

Axis-1-140513-1

Axis-1-140513-2

 

Comments (3)

  1. Prøv istedet Atom.

  2. Har lige prøvet den… Det virker også meget godt, enda umidlbart nemmer og hurtigere at bruge 🙂 . Prøver den lige et par dage..

    Har du andre spændene JB eller app jeg lige skal prøve ?.

  3. Eller JellyLock

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>