Jailbreak-team har netop afholdt konference

by admin 0

Evad3rs, som er holdet bag jailbreak programmet Evasi0n, har fra den 8-11. april afholdt en Hack In The Box konference i Amsterdam, hvor de snakkede om mulighederne for det næste jailbreak. Hackerne fik mulighed for at besvarer en masse spørgsmål fra de fremmødte, som vedrørte programmet Evasi0n, og status for iOS 6.1.3 kompatibilitet.

Som jeg tidligere har beskrevet i andre indlæg, så har Evad3rs flere gange officielt fortalt, at de har nogle huller til rådighed i iOS-systemet, så de mulighed for at kunne udvikle et nyt jailbreak program i kommende fremtid. Men som situationen er nu, så har de ingen planer om at frigive et jailbreak til iOS 6.1.3, da de naturligvis ikke vil smide deres “jailbreakkort” på bordet overfor Apple, så de venter på at Apple frigiver iOS 7.

Det er ikke just gode nyheder for alle dem der sidder og venter længselsfuldt på et iOS 6.1.3 jailbreak, for det kommer som sagt ikke! Det er også dårlige nyheder, set i det perspektiv, at Apple formentlig først frigiver iOS 7 til efteråret.

Hvis du er interesseret i at se konferencen, som Evad3rs afviklede i Amsterdam, så kan den ses via USTREAM.

 

Evad3rs-180413

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>