Jailbreak iOS 5.1.1 med Redsn0w opdatering

by admin 12

Lige i halen på det nuværende og populære jailbreak program Absinthe, så har Dev Team frigivet en opdatering af Redsn0w til version 0.9.12b1. Den nye version understøtter untethered jailbreak af iOS 5.1.1 på alle iOS enheder, herunder iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 4S, iPad 1, iPad 2 og Den nye iPad.

Redsn0w indeholder også det smarte add-on værktøj “Rocky Racoon” som pod2g har lavet, hvilket gør det muligt at opgradere en iOS enhed med et tethered jailbreak til et untethered jailbreak. På den måde skal man ikke til at gendanne og starte på ny.

Redsn0w og Absinthe laver i øvrig et jailbreake alle iOS 5.1.1 enheder med et enkelt klik, uden at man først skal sætte enheden i DFU mode! Her den nyeste Redsn0w her.

 

 

 

Comments (12)

 1. Super lækkert……….alt virker som det skal på min iPhone4. De er dygtige må jeg sige og værd at vente på.

 2. Men på min iPad 2 viser den kun Error 2000…hvad kan jeg gøre ved det, har prøvet flere gange og har også prøvet at ta´ stikket ud af den og sat det i igen uden virkning. øv

 3. Nu tror jeg at jeg har prøvet 15 gange uden held…..den bliver ved med at melde Error2000
  men det gik fint med min iPhone4 og det er jeg glad for.

 4. Mads har du prøvet med absinthe 2.0.4

 5. Ja, det har jeg, men uden held………det er også et mærkeligt tilfælde.

 6. jeg har en 3gs 5.1.1 med den nye build 208 kan det også jailbrekke det

 7. Det mærkelige ved det er at til forskel fra mit JB af iPhone4, hvor jeg blot trykkede på knappen JB, så blev jeg ledet igennem den gamle proces med min iPad2 hvor man først skulle holde på power og homeknap samtidig hvorefter man skulle slippe powerknappen osv. men lige meget hjalp det…….har andre oplevet dette når det gælder JB af deres iPad…?

 8. SÅ LYKKEDES DET…..langt om længe ville absinthe 2.0.4 registrere min iPad2 så JB-knappen, som hele tiden har været nedtonet, nu var klar. Kunne ikke gøre det på min iMac men måtte have gang i min gamle stationære PC…pu-ha den var drøj

 9. Hvad er forskellen på redsn0w og absinthe?

 10. Does it work for iPod 4g

 11. Virker det til min iPod 4g fordi vil være sikker gider ikke at havde den skal fucke up

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>