Jailbreak iOS 4.3.1 hvis du har en Mac!

by admin 4

Inden du hopper og danser af glæde, så skal det lige nævnes at dette jailbreak indtil videre “kun” er et Tethered jailbreak til iPhone 4, hvilket vil sige at din iPhone skal være tilsluttet din Mac computer hver gang du genstarter din iPhone.

Jeg tror nu alligevel at det er de færreste der genstarter deres iPhone hver dag…måske nærmere nogle gange om måneden!? Og som nævnt er der kun til Mac brugere!

Før du går i gang skal du som altid lige huske at synkronisere og lave en backup i iTunes inden du begiver dig i krig med at lave jailbreak på din iPhone. Og husk, at det er på EGET ANSVAR! Dette jailbreak af iOS 4.3.1 er ikke bare lige 1-2-3 og så har iPhone et jailbreak, der skal benyttes flere værktøjer for at få det til at virke! Derfor er mit råd til dig, hvis du ikke er helt tryg ved at skulle igennem så mange trin, at vente til Dev Team frigiver et Untethered jailbreak til iOS 4.3 og iOS 4.3.1 inden længe!


Sådan laver du jailbreak med iOS 4.3.1


1. Hent PwnageTool til Mac her. (Klik på den grønne knap “Slower Download”)

2. Hent iOS 4.3.1 IPSW fil til iPhone 4

3. Hent Universal Ramdisk Maker her (Klik på den grønne knap “Slower Download”) og installer det.

 

(Du skal installere Universal Ramdisk Fixer, fordi Ramdisk ikke virker i PwnageTool iOS 4.3.1!)

 

4. Start PwnageTool og vælg “Expert Mode”, og vælg herefter det iDevice du vil jailbreak. Klik på pilen for at komme videre.

5. Klik på “Browse for IPSW..” og find den iOS 4.3.1 IPSW du har hentet, og vælg den. Klik på pilen for at komme videre.

6. Alle indstillinger er som de skal være, og du skal bare klikke på “Build”. Klik derefter på pilen.

7. Gem din nye custom IPSW et sted du kan huske! Den bliver herefter oprettet.

8. Følg guiden for at sætte din iPhone i DFU-mode. Når du har gjort det, vil du se et pop-up vindue der indikerer at din iPhone er i DFU-mode.

9. Luk PwnageTool og start iTunes.

10. Nu skal du holde “OPTION” knappen nede på dit Mac tastatur mens du klikker på “Gendan” knappen. Find den custom IPSW fil du oprettede under punkt 6 + 7 og vælg den.

11. Nu gendanner iTunes din iPhone med den nye jailbreak custom IPSW fil.


Du skal ikke gå i panik fordi din iPhone ikke vil starte op, det er kun fordi at dit jailbreak er tethered! Du skal kører “tetheredboot” for at starte iPhone igen. (Dette skal gøres hver gang du vælger at genstarte din iPhone!)

 

12. Hent tetheredboot.zip til Mac (Klik på den grønne knap “Slower Download”), og udpak herefter zip filen.

13. Dernæst skal der bruges 2 filer fra den custom iOS 4.3.1 IPSW du har oprettet, og de hedder: Kernelcache.release.n90 og iBSS.n90ap.RELEASE.dfu

 

Der skal laves en kopi af custom iOS 4.3.1 IPSW filen. Derefter skal du ændre .ipsw til .zip, og bagefter udpakke .zip filen. Kopier Kernelcache.release.n90 og iBSS.n90ap.RELEASE.dfu (sidstnævnte kan findes under /Firmware/dfu/)

 

14. Flyt de 2 filer og tetheredboot til en ny mappe som skal hedde “tetheredboot”!

15. Sluk din iPhone og start Terminal, og kør herefter kommandoen: sudo -s

16. Indtast dit kodeord og herefter: /Users/SScully/desktop/tetheredboot/tetheredboot 
/Users/SScully/desktop/tetheredboot/iBSS.n90ap.RELEASE.dfu 
/Users/SScully/desktop/tetheredboot/kernelcache.release.n90


(Hvis det ikke skulle virke, så prøv at tilføj -i og -k som vist her: /Users/SScully/Desktop/tetheredboot/tetheredboot -i /Users/SScully/Desktop/tetheredboot/iBSS.n90ap.RELEASE.dfu -k /Users/SScully/Desktop/tetheredboot/kernelcache.release.n90

Husk også at ændre “SScully” med dit eget navn og placering af mappen på din Mac!

 

17. Hold “Power/Sleep” og “Home” knapperne inde i 10 sekunder. Efter 10 sekunder skal du slippe “Power/Sleep” knappen, men bliv ved med at holde “Home” i 10 sekunder mere.

 

Nu skulle din iPhone være i DFU-mode og Terminal klare resten af opgaven. Det kan tage lidt tid, og din iPhone genstarter efter lidt tid og skulle meget gerne have et jailbreak og Cydia installeret.

 

Jeg vil lige afslutte denne lange guide med at gentage mig selv: Hvis du ikke ved hvad du gør, så lad heller være! iPhoneCafe.dk kan ikke drages til ansvar hvis det ikke fungere på din iPhone, og yder derfor ingen support på ovenstående guide.

Held og lykke! 😀

 

Comments (4)

  1. Eller hvis du har en windows og bruger snowbreze 2.4b1

  2. Egentlig er dette Jailbreak ikke nogen nyhed det udkom timer efter 4.3.1 udkom. Desværre er det ikke et jailbreak mange kan bruge til noget da der er tethered …. OG det virker ikke på den nye Ipad 2. Der er ikke nogen jailbreak til ipad 2 endnu men Dev teams “Comex ” Arbejder travlt på sagen. Man har dog ikke rigtigt hørt noget fra ham siden 4.3.1 udkom. Jeg har selv ikke kunne få Sn0wbreeze 2.4 Beta 1. Jeg tror det oprindeligt var designet til IOS 4.3… Da det ikke vil genkende 4.3.1 Ipsw. Alt i alt ingen nyheder og ikke noget de fleste vil kunne bruge til noget da det som sagt både er tethered og man skal have en mac før dette virker… Folk der ikke ejer en mac men er meget ivrige for et jailbreak der alligevel ikke rigtigt kan bruges til noget kan dog gå ind og lave en “Hackintosh” (søg på google) Det foreslås ikke at man gør dette da det er imod Apples regler at installere Mac os X styresystermer på noget andet end Apples egne computere.

  3. Jeg har en 4.2.1 iPhone 4. Kan jeg opdatere den til 4.3 eller kan man kun opdatere til 4.3.1, nu?

  4. Du kan hente iOS 4.3 til din iPhone 4 under menuen “Links” her på iPhoneCafe.dk, og derefter skal du holde SHIFT (Windows) eller OPTION (Mac) nede på dit tastatur og klikke på “Opdater” knappen i iTunes. Find den iOS 4.3 du har hentet, og vælg den.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>