iTunes Festival London 2012

by admin 0

Apple afholder igen i år et “iTunes Festival 2012” i London, og det er fra 1. september til og med 30. september. 30 dage med masser af fed musik fra nogle af de hotte og førende kunstnere i verdenen.

Der er navne som: Usher, Deadmeu5, Noel Gallagher, Pink, David Guetta, Andrea Bocelli, Alicia Keys, Muse og mange flere! (Du kan se hele programmet på denne webside, eller hente applikationen)

Hvis du ikke lige har tid eller råd til at opleve dette brag af en festival i 30 dage, så kan du faktisk “deltage” ganske gratis via en iPhone og iPad applikation! Apple har frigivet en applikation der hedder iTunes Festival London 2012, og du kan hente den her i App Store!

 

 

Om iTunes Festival 2012

 

iTunes Festival er på vej tilbage i september 2012. Apple (iTunes) inviterer mere end 60 kunstnere til at udføre 30 på hinanden følgende nætter med strålende levende musik på Roundhouse i London. Vær sikker på at tjekke tilbage, da de tilføjer nye kunstnere til deres line-up på en regelmæssig basis. Hver billet til iTunes Festival er gratis, og du kan ansøge for at vinde billetter.

 

 

Hvis du ikke kan deltage i koncerten, se kan du følge med live eller se de forskellige kunstnerne optræde bagefter for en begrænset tid på din computer med iTunes, eller på din iPhone, iPad eller iPod touch med iTunes Festival applikationen. Hvis du gerne vil se det på din store fladskærm, så skal du bruge Apple TV, og klikke på iTunes Festival fra hovedmenuen, eller bruge Airplay til at streame koncerterne trådløst via den applikation.

 

iTunes Festival London 2012 - iTunes

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>