iTunes er blevet opdateret til version 10.2

by admin 0

Apple har netop frigivet iTunes 10.2 som er klar til opdatering i iTunes, eller direkte download her. Denne version vil være nødvendigt for at du kan installere og synkronisere med iOS 4.3 som bliver frigivet i næste uge den 11. marts.

Som sædvanlig med iTunes er der tale om rettelser og andre tiltag bag facaden, så du kommer ikke til at bemærke en visuel forbedring!

En af de nye tiltag i iTunes 10.2 er den forbedret Deling i hjemmet (iTunes Home Sharing). Det giver dig mulighed for at gennemse og afspille filer fra dit iTunes-bibliotek med Home Sharing på en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 4.3 installeret.

Der har endnu ikke været problemet omkring den nye opdatering for dem der har et jailbreak og unlock kørende på deres iPhone, så det må derfor antages at iTunes 10.2 ikke påvirker noget.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>