iTeori Trafiktesten Danmark – På din iPhone

by admin 0

Med iTeori Trafiktesten har du alle de spørgsmål som er relevante til teoriprøve til kørekort på din iPhone. Takket være test simulationer og praktiske prøver, er iTeori det perfekte værktøj til at forberede sig til kategori B teoriprøver!

Applikationen iTeori Trafiktesten koster mindre end de programmer som er tilgængelige til computere, men det giver dig flere muligheder end de fleste af disse programmer, og iTeori Trafiktesten indeholder et komplet katalog med spørgsmål til teoriprøven, samt gode løsning tips er givet ved hvert spørgsmål.

Brug test funktionen til at simulere en rigtig test. Succes kurven vil vise dig hvor meget øvelse du mangler før du kan være sikker på at bestå testen. Uanset hvor du er, på toget, sporvognen eller i skole, så kan du med iTeori Trafiktesten øve hvor og hvornår du ønsker det.

Er dine venner også nervøse for testen? Så hvis dem hvor god du er! Med iTeori Trafiktesten kan du dele dine resultater med alle dine venner via Facebook og Twitter.

 

Lære Funktion:

Lære funktionen lader dig øve i alle de spørgsmål som er relevante i henhold til teoriprøven. Spørgsmålene er opdelt i 7 kategorier, hvilket giver dig mulighed for at øve mere målrettet, desuden er der gode tips ved hvert spørgsmål.

 

Test Funktion:

Test funktionen giver dig mulighed for at simulere en rigtig test. Denne test er den samme som en rigtig teoriprøve og består af tilfældigt valgte spørgsmål og med en tidsbegrænsning på 45 minutter. Dit resultat vises så snart at testen er slut, så du kan med det samme se om du har bestået eller dumpet. Endvidere så er hvert spørgsmål som du har svaret forkert på vist med det korrekte svar.

 

Succes:

Resultatet af hver test som du færdiggører tilføjes til din succes kurve; dette viser hvor meget træning du mangler inden du kan bestå en test.

 

Tips:


Alle vigtige informationer om iTeori Trafiktesten kan findes under Tips. Endvidere kan du også finde mange gode tips og tricks på selve teoriprøven.

 

Highscore:

Har du opnået en highscore? Vi har en highscore liste, så send os dine resultater og bliv den bedste på vejen.

 

Screenshot

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/iteori-trafiktesten-danmark/id479172510?l=da&mt=8&ls=1″ type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>