iPod touch 6 – Hurtigere, bedre kamera og mere plads

by Casper Christiansen 3

Apple har netop lanceret en ny og hurtigere iPod touch, kaldet iPod touch 6 (6 generation). Den nye iPod touch har en 64-Bit A8 CPU, hvilket gør den nye model langt hurtigere end den tidligere model som havde en 32-Bit A5 CPU. Sidste gang iPod touch fik en opgradering var helt tilbage i 2012, så det var også på tide der skete noget. Udover at være blevet hurtigere, kommer den nye iPod også med et 8 Megapixel kamera både foran og bagved.

iPod touch

iPod touch i nye farver

Der kommer også en del nye farver med den nye opdatering. Det vil fremover også være muligt at købe en iPod touch i guld, mørke blå og lyserød.

Mere plads på den nye iPod touch

Det giver selvfølgelig ikke mening at lave en ny model, uden at sikre at den selvfølgelig kan indeholde langt flere musiknumre end de tidligere modeller. Det er nu muligt at købe en iPod touch med henholdvis 16GB, 32GB, 64GB og 128 GB.

Prisen på iPod touch 6?

Prisen på den nye iPod kommer til at svinge fra ca. 1.500 kr. for den billigste og 3.500 kr. for den dyreste model.

iPod touch til træning?

Udover at blive gjort hurtigere, få bedre kamera og nye farver, så kommer den nye model også med M8 motion coprocessor. Det betyder at du kan bruge den på præcis samme måde som du bruger din iPhone til at ”tracke” din træning.

Comments (3)

  1. Så hvidt jeg ved var forrige generation nr. 5 i rækken, dette må vel være generation 6 så. 🙂

  2. Og billede nr. 2 er iPod Touch 5′ generation

  3. Tak. Så er det rettet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>