iPhoneCafe.dk søger forfattere! Dig?

by admin 0

Har du en lidenskab for iPhone, applikationer, tilbehør og generelt alt hvad der omgiver iPhone? Så er det måske netop DIG der skal være med til at gøre iPhoneCafe.dk et endnu bedre sted at besøge!

Dagligt besøger mange iPhone brugere (faktisk fra hele verden) iPhoneCafe.dk for at suge nyheder til sig omkring hvad der sker på iPhone fronten, viden omkring kommende tiltag, udvikling og opdateringer hos Apple, tips til at få mere ud af deres iPhone eller løse nogle problemer…kort sagt: DU skal elske at forfatte indlæg om verdens bedste smartphone – iPhone – til en masse brugere der har en fælles interesse…eller lad os bare kalde det lidenskab!Der er et “men”!

1. Det er en fordel hvis du kender noget til at skrive i WordPress (svarer faktisk til at skrive i Word!), hvilket ikke er særligt svært! (iPhoneCafe.dk laver gerne en simpel PDF “5-trins-guide” for den rette forfatter der ikke har kendskab til WordPress!)

2. Du skal kunne skrive tekst! Ikke som en forfatter til en større roman i bogform, men mere forståeligt og fængende…og til tider gerne lidt sjovt!

3. Du skal kunne skrive min. 2-3 indlæg om ugen! (Billede materiale og korrektion af alle tekster vil blive foretaget af iPhoneCafe.dk!)


Men, der er også nogle plusser!

1. Du får mulighed for at glæde mange tusinde iPhone brugere.

2. Du får løbende tilbudt gratis applikationer og spil som du kan teste.

3. Du får mulighed for at teste tilbehør, som du kan beholde.

 


Frist? Der er ingen ansøgningsfrist, da iPhoneCafe.dk heller vil vente 1-2 måneder på at finde de rette forfattere der fremover skal være en fast del af teamet. Alle kan ansøge uanset alder og køn – og det ville være en skøn fornøjelse at få en (eller flere) kvindelig forfatter med i teamet!

Klik på menuen “Kontakt” på bloggen, og skriv lidt omkring dig selv: dit navn, alder, erfaring med iPhone og hvad du kan tilbyde at skrive omkring iPhone…altså kendskab til iPhone, applikationer, spil, jailbreak osv.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>