iPhoneCafe.dk ønsker Glædelig Jul

by admin 11

Jeg vil gerne på vegne af alle skribenter på iPhoneCafe.dk og mig selv, ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul. I det håb om, at den må blive hvid, fyldt med hjerterum, og masser af julegaver fra Apple … eller måske noget lækkert tilbehør?

Måske blev det julen hvor du kunne forære dig selv en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus, eller måske en lækker ny iPad Air? Uanset hvad, så handler julen jo om at give – ikke gaver, men om at sprede glæde. Det får man mangfoldigt tilbage igen!

Her i de kommende dage stilner det lidt af med indlæg, da vi som alle andre har brug for ferie. Men tjek siden løbende, man ved aldrig hvornår der dukker en nyhed op på siden! Som udgangspunkt holder siden juleferie fra onsdag den 24. december og frem til søndag den 28. december. Vi åbner op igen fra mandagen.

Rigtig glædelig jul til dig!

Merry-Christmas

Comments (11)

 1. Glædelig jul til alle caféens læsere

 2. Glædelig jul os til dig Bo og tak for en fantastisk side.

 3. Glædelig jul 😀

 4. Tak og i lige måde.
  Har lige et spørgsmål, har Apple ikke lavet Chrismas app i år??

  Glædelig jul

 5. Check på AppStore
  Glædeligt jul alle sammen. Og godt nytår
  Jesus Kristus velsigne jer

 6. Tak for de mange super gode indlæg i løbet 2014, ser frem til at følge Cafe’en hele 2015 hvor der helt sikkert kommer til at ske mange spændende ting.

  Glædelig jul og godt nytår til alle 🙂

 7. Tak i lige måde.

 8. Glædelig jul

 9. Tak og glædelig jul til dig Bo og resten af iphonecafe

 10. Er man gået jule død

 11. Hvorfor tror du det Henrik? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>