iPhoneCafe.dk byder Danny Hare velkommen som redaktør!

by admin 25

Med de mange dagligt besøgende her på iPhoneCafe.dk, så skal der ofte rettes lidt i, eller slettes kommentarer. Det kan jo også være at admin (jeg) har lavet nogle grove stavefejl, eller har formuleret tingene i et indlæg på en uforståelig måde.

Så er det rart at have andre øjne på, som tage affære når jeg ikke selv er ved computeren. Derfor vil jeg gerne byde Danny Hare velkommen som den nye redaktør her på siden! Danny kommer ikke til at sidde 24/7 og stirre på skærmen, men han hjælper til i det omfang der er tid til.

Danny Hare har i øvrigt stor erfaring med Apples produkter, og har hjulpet en del besøgende her på iPhoneCafe.dk gennem tiden.

 

 

Comments (25)

 1. velkomen og tilyke

 2. Tillykke Danny 🙂 Kan du/han ikke også lave indlæg så vi kan få endnu flere nyheder? 😀

 3. Mange tak. Jeg vil indenfor kort tid udgive min første nyhed..

  Nyhedsmæssigt følger Caféen faktisk rigtig godt med, – vi kan jo ikke udgive flere nyheder end der frigives og offentliggøres :p

 4. rigtigt godt valg til redaktør og tillykke 🙂

 5. Tak skal du have niller 🙂

 6. Tillykke Danny..
  Virkelig god nyhed…

 7. Velkommen til hare skribenten, håber at vi så får nogle histoire, som vil blive set fra en anden vinkel, 2 par øjne, vil jo se anderledes på nogle ting..
  Måske nogle flere jailbreak artikler, nogle andre nyheder, som måske ikke lige har noget med apple at gøre, men som vi alligevel ville finde interesant

 8. Alligevel tillykke med opgaven Danny

 9. er det kun dig, som lave indlæg nu danny? eller gør bo det også ind imellem? 🙂

 10. Nej. Danny fungerer primært som redaktør i forhold til kommentarer, men skriver også et indlæg i ny og næ – når han har tid til det.

  Det er ikke nogen hemmelighed, at det er krævende at finde nye historier, nyheder, applikationer, som er værd at bringe her på siden. Så det er rart med flere øjne og ideer!

 11. okay tak for dit hurtige svar 🙂

 12. Jeg kommer helt sikkert IKKE til st skrive om jb, da det hverken har min interesse eller erfaring 🙂

 13. Ville det ik være en idee at have folk til at lave artikler som hoved formål, og samtidig styrer indlæg…?

  Især også om JB som mange bruger og vil læse om…

 14. God ide – men det er praktisk talt umuligt at finde nogen der gider arbejde gratis! 😉

 15. Ej passer ik helt:/ så må du læse dine mails ordentligt istedet 🙂 .

  Men du skal have nogle som kan og gider flere ting…

 16. Du skal være mere end velkommen! Det ville være rart hvis der var flere “gæste-forfattere” på siden med indlæg indenfor iPhone nyheder, tips, jailbreak, anmeldelser af apps etc.

 17. Jailbreak har aldrig sagt mig noget – af sammme grund kan jeg heller ikke skrive om det.

  Faktisk er jeg mod jb, men det et en helt anden historie 🙂

 18. Troede ik du ville have min hjælp siden jeg ik havde hørt fra dig da jeg skrev . Men kan da hurtigt lave en del indlæg, både JB og alm apps/aber 🙂 .

 19. Du må gerne skrive nogle indlæg, og sende dem på mail – så klarer jeg alt det praktiske med opsætning, billeder m.m. Hvilket navn skal vi kalde dig som forfatter?

 20. Valget af Danny Hare som redaktør er ikke en dårlig ide 🙂

  Tillykke med titlen Danny

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>