iPhoneCafe.dk blomstre og der sker nye tiltag!

by admin 15

Det er jo næsten ikke til at få armene ned, hvis man er i mine sko i denne tid! Konceptet med iPhoneCafe.dk har hele tiden været frivilligt, og har på ingen måder været for at tjene en masse penge. Jovist giver alle de banner-reklamer som du ser rundt omkring på siden lidt kroner i “kaffekassen“, men det løber kun rundt i forhold til udgifterne.

En af de målsætninger som jeg har haft med caféen, er at få meget mere aktivitet fra de brugere der besøger websiden. Det er nemlig dem der har fingeren på pulsen mht. til iPhone, iPad, tips, og måske nogle smarte jailbreak tweaks der kan gøre det endnu sjovere at være iPhone eller iPad ejer! De brugere har også deres gode/som dårlige oplevelser med Apples produkter og iOS system, som de gerne vil dele med alle os andre.

(Så derfor endnu en stor tak til både Alex, Danny og Michael for at træde til, og blive en del af iPhoneCafe.dk teamet!)

 

iPhoneCafe-lille-banner

 

Hvad har iPhoneCafe.dk så af planer for caféen her i 2013? Jeg har bl.a tænkt mig at lave Julekalenderen igen i år (som har været en kæmpe succes de sidste 3 år!), og så har jeg planer om en eller anden form for debat-forum…eller skal vi kalde det “talerstol”, hvor man kan udveksle erfaringer, stille spørgsmål, sælge iPhone, iPad m.m.

Jeg har også overvejet at få stablet en “iPhoneCafe.dk Julefrokost” på benene, – altså finde et spændende og hyggeligt sted i hjertet af København, som kunne danne rammen om en hyggelig julemiddag med underholdning. Mere om det efter sommer, og det er selvfølgelig med brugerbetaling…!

Og…trommehvirvel, så har jeg seriøse planer om at lave en webshop med billigt iPhone tilbehør (etuier, tasker, tilslutninger, kabler etc), – dog gennemtestet personligt. Men lad os se hvad der bliver en realitet, og hvad der blot forbliver ønsker og drømme…

Men først skal vi lige have en rigtig dejlig lang og solrig sommer!

 

 

Comments (15)

 1. Det glæder jeg mig til at høre meget mere om i løbet af året!
  Held og lykke med det hele 🙂
  Og tak for en kanon god hjemmeside !

 2. Nææææh det lyder spændende ser fremtil det hele…..specielt det med forummet,man nemmeli altid opsnuse nogle gode staltips i et forum…..ellers vil jeg bare sige tak for iphonecafe har jeg har utroligt meget glæde af siden jeg blev iphone ejer…

  mvh bøhtosse

  ps: og så et velkommen til de nye skribenter….

 3. Lyder spændende, det er altid spændende med nye tiltag og flere folk i maskinrummet 🙂
  Bare et forslag, men hvad med et Indsend Tip Widget?
  Har du nogen tænkt på at lave en søsterside eller menupunkt med Mac nyheder?

 4. Tillykke til os bruger, for det jo os der kommer til at have glæde af det.
  Og tak til dig og alle andre for at gøre det hele til virkelighed .
  Det med frokosten lyder spændende, kunne være rart at de hvem der genmer sig bag alle brugernavnene. Et fint sted at holde noget midt i Kbh ville da være staden 🙂

 5. Det lyder super spændene !

  Glæder mig 🙂

 6. Bo. Hvor er den synes godt om knap, den savnes nu…!!! 🙂

 7. I know! Skal prøve at finde ud af et eller andet, – men problemet med WordPress er: jo flere plugin, jo langsommere side…nogen gange.

 8. Du kan altid bruge kontaktsiden til foreslag m.m. Selvom jeg har en Macbook Pro, så ønsker jeg desværre ikke at udvide konceptet til endnu et Apple produkt, da det kræver mere arbejde… – håber at du fanger min pointe.

 9. Har du selv slettet plug-in’et?
  Jeg fik det nemlig med fra start af:)

 10. Og nu mangler den igen 🙂 hehe

 11. Kan godt følge dig, men admin har ret 🙂 Det er for omfattende, vi skulle jo helst forsætte med at levere kvalitetsindlæg om iPhone, iPad (og iPod).

 12. Jeg mindes ikke at iPhoneCafe.dk har haft en “Syntes godt om” (Facebook) knap?

 13. For mig er det lige meget om det er med fb eller internt 🙂 syntes den mangler, ihvertfald. Måske hen af noget liggende de har på bilgalleri eller eb hvor man kan + eller – alt efter om ens kommentar er brugbar eller ej. Man kunne jo lave det samme med indlæg

 14. Kan du ikke lige linke til et sted på f.eks Bilgalleri, hvor der er den knap som du omtaler. Så tjekker jeg den lige ud ved lejlighed. Tak.

 15. Selvfølgelig kan jeg det, har lavet lidt billeder til dig 🙂

  Ekstra Bladet:
  http://hare.dk/apple/images/eb.jpg

  Bilgalleri:
  http://hare.dk/apple/images/bilgalleri.jpg

  Skide smart 🙂 Det burde kunne integreres..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>