iPhone som fjernbetjening med Apple patent

by admin 4

Forestil dig at du kan kontrollere dit TV, DVD-afspiller, musikanlæg osv. med din iPhone, uden at skulle skifte mellem flere fjernbetjeninger fra forskellige producenter. Jeg ved godt at man kan håndtere flere enheder med f.eks en Samsung fjernbetjening, eller købe en 3. parts betjening der kan programmeres til mange enheder.

 

tv-remote-280813

 

Men når man nu alligevel sidder i sofaen med iPhone eller iPad liggende i nærheden, så er det optimalt at kunne benytte den som en fjernbetjening for alle de enheder man har i nærheden. Det er slet ikke urealistisk i nærmeste fremtid, da Apple har patent på et system for 5 år siden, som oprindelig blev brugt til iTunes Remote app, og som de sandsynligvis har planer om at implementere i deres iPhone og iPad.

 

apple-remote-patebt-280813

 

Konceptet stopper ikke ved TV, DVD og lignende, for gennem en WiFi eller Bluetooth forbindelse, vil Apples iPhone kunne kontrollere alt fra kaffemaskiner, ovne, lyskilder og meget andet.

Man kunne også forestille sig, at Apple kunne give mulighed for oprettelse af personlige profiler via en app, så hvert familiemedlem hurtigt ville kunne fremkalde indstillinger på TV’et, musikanlægget, og f.eks hvilke lamper der skal tændes i stuen.

 

 

Comments (4)

  1. Har benyttet mig af min Iphone til at styre mit Samsung TV længe. Med en Samsung App selvfølgelig. 😉

  2. Ja, det er smart. Men jeg er sikker på at Apple tænker på et mere globalt koncept, via koder og lignende.

  3. Lige som i helt gamle dage med OS Symbian på Nokia telefoner 🙂

  4. Det er da til deres kommende fjernsyn 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>