iPhone har flest tilfredse brugere

by admin 8

J.D. Power har foretaget en kundetilfredshedsundersøgelse hos forskellige smartphone brugere, herunder iPhone. Apple tog føringen med en score på 839 ud af 1.000 mulige point. På andenplads kom  HTC med en score på 798 og Samsung fik 769.

Undersøgelsen bærer præg af følgende elementer: betjening, funktioner, performance og det fysiske design. En af de ting brugerne lægger mærke til og vurdere en smartphone på, er batteriets levetid. Selvom Apple iPhone har modtaget ret mange klager netop på det punkt, så må de andre smartphones også lide her.

Brugernes tilfredshed når det gælder en smartphone, balancere meget på hastighed, batteri-levetid og design. Her vinder Apple klart nogle points pga. det flotte design, den gode hardware og perfomance. Hvis vi ser borte fra den længere periode hvor Apple kæmpede med at løse problemet med batteriet, så er brugernes tilfredshed generelt steget markant efter iOS 5.1 opdateringen. (Der er dog stadig nogle der ikke har fået løst problemet!)

Herunder kan du se resultatet af den undersøgelse som J.D Power som foretog.

 

 

 

 

Comments (8)

 1. Hej,
  Ved godt at det ikke er den rette sted at spørge, det gør jeg trods fordi jeg ved at i er gode til at besvare enhvers henvendelse.

  Der er ikke lyd på min iphone, f.eks. når jeg er på youtube, eller kan ikke høre modparten, når jeg bliver ringet eller når jeg selv ringer ud.

  Jeg har nulstillet alle indstillinger, men det hjalp ikke.
  Lydløs er ikke slået til. Problemet opstod pludselige. Jeg har ios 5.0.1 + jb

  Kan i venligst hjælpe mig inden jeg sender tlf ud til værkstedet

 2. Men når jeg har headset på, virker alt fint via headsette.

 3. Har haft nogenlunde det samme problem. Det endte med at jeg sendte telefonen til rep, jeg fik den herefter ombyttet.

  Men prøv eventuel at gendanne den inden du sender den ind.

 4. Nu virker den, uden at jeg har gjort noget???? Mystisk!!!

 5. Vil godt spørge om andre også ser siden med sort baggrund på iPad……..på min PC er siden helt normal.

 6. Prøv at opdatere til 5.1 det hjælper nogengange

 7. Godt at høre! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>