iPhone apps crasher mere end Android apps

by admin 0

I følge software udvikleren Crittercism, så viser iOS applikationer desværre sig fra den negative side, når vi taler om flest nedbrud/crash på en iOS enhed sammenlignet med en Android.

Forklaringen skal primært findes i de iOS applikationer der ikke er blevet opdateret i forhold til iOS-versionen. Man kan derfor ikke kun pege finger af Apple, for udviklerne må også ud af “starthullerne”!

Crittercism er som sagt et firma der udvikler software til det formål at overvåge nedbrud af applikationer, og de foretog en analyse sidste år fra den 1 – 15. december 2011. De data der blev indsamlet i denne korte periode, spænder over 23 forskellige versioner af iOS- og 33 forskellige Android versioner.

Ironisk nok står den nyetse iOS 5.0.1 for 28,64% af alle nedbrud på iOS enheder, derefter følger iOS 4.2.1 på en andenplads med 12,64%. Android systemet kan prale med at det højeste procent af nedbrud er 3,86% i en OS version!

I det første diagram herunder repræsenterer en samlet rapport fra mere end 214 millioner applikationer mellem november og december 2011, og det andet viser procentdelen af alle nedbrud på tværs af de forskellige OS-versioner fra den 1 – 15. december.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>