iPhone 6 – stilhed før storm!

by admin 1

Nu er der snart ikke længe til vi kan forvente, at Apple inviterer til deres årlige iPhone event, og umiddelbart ser det ud til at blive tirsdag den 9. september kl. 19.00 (dansk tid)!?

På eventet bliver vi præsenteret for den kommende iPhone 6, og måske nogle nyheder som bliver en del af iOS 8. Der har løbende dukket iPhone 6 dummys op på internettet, men det er kun Apple der ved hvordan den nye iPhone faktisk ser ud!

Det kan med stor sandsynlighed garanteres, at iPhone 6 bliver opgraderet på hardwaresiden med en A8 64-bit processor, bedre grafikchip, og kamera. Resten kan være svært at forudsige, men måske kommer vi til at se en integreret NFC-chip, ny fingeraftrykslæser, 128 GB hukommelse, og en større skærm?

Her på iPhoneCafe.dk kan du følge med på vores Twitter profil, hvor jeg sidder og beskriver alle nyheder kort, og giver dig mulighed for at stille spørgsmål, og kommentere Apples event. Vi går i gang omkring 18.45, og slutter som regel lige efter eventet.

iPhone-6

Comments (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>