iPhone 6 sammenlignet med Galaxy S5

by admin 3

Apples kommende iPhone 6 er ikke en gang kommet på markedet, førend man begynder at sammenligne den med Samsungs nye flagskib, Galaxy S5. Galaxy S 5 har en skærm på 5.1 tommer, og Apple skulle efter alle forventninger gerne præsenterer en med 4.7 tommer. Den nuværende iPhone 5S har 4 tommer skærm.

En italiensk nyhedsside ved navn Macitynet, har lavet en sammenligning mellem de smartphone, ved at lave et såkaldt mockup af en iPhone 6. Her viser størrelsesforskellen sig både i højden og i bredden. Der er også en mærkbar forskel i tykkelsen.

Personligt har jeg en stærk tiltro til, at Apple kun gør iPhone 6 en smule bredere, og vælger at lade skærmen gå næsten ud til kanten. Man vil stadig kunne arbejde let med én finger på skærmen, selvom man sidder med iPhone 6 i en hånd.

iphone-6-1

iphone-6-2

 

Comments (3)

  1. Sikke dog et skræk scenarie, hvorfor skal en telefon være så stor, please Apple kom med en iphone mini også, så maks 3.5″

  2. Det er nok mere en iPhone 5s L (Large)

  3. IPhone 6. MED 128GB Lager plads tak 😉
    Tja.., 4,5″ Ville da ikke genere mig overhoved …,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>