iPhone 6 med større skærm – hvad med ikonerne?

by admin 4

Det er faktisk et interessant spørgsmål, som jeg har modtaget nogle gange. Lad os bare antage at Apple præsenterer en iPhone 6 med 4.7 tommer skærm på næste tirsdag, men en skærm i den størrelse kan næppe presse et ekstra ikon ind i den vandrette række – altså 5 ved siden af hinanden? Jeg tror nu heller ikke at vi kommer til at se 7 ikoner på række ned af Hjemmeskærmen …

Så hvordan kommer en Hjemmeskærm på en iPhone 6 med 4.7 tommer skærm til at se ud? Bliver ikoner større, mindre, eller bliver afstanden mellem dem justeret? En lille smule mere afstand og en lille forstørrelse af ikonerne kan formentlig gøre det?

Der foreligger ingen konkrete specifikationer omkring den kommende iPhone 6, men rygterne vil lade os vide, at skærmen får en opløsning på 1704 × 960 pixel, hvor en iPhone 5S har en opløsning på 1136 x 960 pixel. Der er sågar nogen der mener den nye iPhone 6 får en opløsning på hele 1242 × 2208 pixel!

iOS7-ikoner-190613

Comments (4)

  1. Det vil nok være rimeligt kikset at forstørre ikonerne og lave lidt mere afstand… Apple tilføjede en ekstra række da de forstørrede skærmen 0,5″, mon ikke de tilføjer en række eller kolonne mere på de 0,7″ ekstra skærmplads :-))

  2. Hej
    Lad os håbe på en 5,5 skærm.
    Jeg er blevet forelsket i store skærme

  3. Samme skærm som iPhone 5S har nu. Men fjern evt. home knappen og brug det plads. Det ville jeg foretrække. afventer spændt den 9 sep.

  4. Jeg tvivler lidt på, om den får en større skærm, men efter flere medier har bekræftet det, så må der var et eller andet om snakken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>