iPhone 6 med 2K Retina skærm?

by admin 4

I følge en asiatisk kilde, som definere sig selv som ansat hos Apple, så fortæller denne person at Apple vil lancerer den kommende iPhone 6 med en 2K Quad HD Retina skærm, som skulle have en opløsning på hele 2.560 x 1.440 pixel. Til sammenligning er iPhone 5S med 1.136 x 640 pixel.

Man kan spørge sig selv hvad Apple vil med sådan en opløsning på skærmen, men markedet for spil er enormt – også på en iPhone! Spilproducenterne er langt foran, og Apple ved godt at de skal følge med.

Hvis det bliver en realitet at Apple præsenterer en iPhone 6 med denne skærm, så skal der ikke herske nogen tvivl om at de også skal opgradere batteriet væsentlig. En skærm af den kaliber her, bør bruge en del batteri når man f.eks spiller eller ser film.

2K-screen

Comments (4)

  1. Eller med andre ord, det som LG G3 allerede leverer i dag 🙂

  2. Nej, bare nej… Man tager altså ikke springet fra en del under standard HD til 2K, som jo rent faktisk er 4 x standard HD! 🙂

  3. Hvorfor så høj opløsning? Jeg synes mange af de anmeldelser af LG G3 jeg har set, beskriver de skærmen som Salgs Gimmick, og at det ikke burde være derfor man købte den..
    Synes efterhånden Android er et stort Spec Ræs.. Hvorfor koncentrerer de sig ikke om det mest nødvendige (i mine øjne) : Batteritid, brugeroplevelse og sammenspil med skyen/andre enheder..

  4. For så ville de miste mange af de die hard Android kunder der vil have kraftigere maskiner, og selv sørger for at få det til at spille sammen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>