iPhone 6 & iPhone 6 Plus covers

by admin 3

Vi har netop kørt en debat omkring sårbarheden på de to nye iPhone 6, hvis man skulle være så uheldig at tabe enheden på en hård flade. Jeg ved mange brugere er foretrækker en “ren” iPhone uden alt det der beskyttelse, – og lad det endelig være op til den enkelte bruger, om men kan lide et cover eller ej.

Se top 10 – iPhone 5 covers iPhone 6 coversiPhone 6 plus covers

Jeg har efterhånden været i besiddelse af de fleste iPhone som Apple har frigivet, og må siges at være i det heldige hjørne (7-9-13), da jeg aldrig har fået smadret mit glas på nogen af mine enheder. Andre er desværre ikke så heldige, og et cover kan altså være redningen! … men, det er blot min erfaring.

iPhone-6-Plus-smadret

Shoppen har fået et par nye covers og etuier hjem, og kan sælge dem til fornuftige priser. Både designet og kvaliteten er i højsæde på disse produkter, og det er værd at nævne det ultra tynde og gennemsigtige iPhone 6 og iPhone 6 Plus cover, som kun er 0.3mm tykt!

Du kan købe dem på shoppen via de links som du finder lige under produktet, og alle produkter er på lager – og kan derfor sendes indenfor 1-2 dage. (Husk, der er GRATIS forsendelse på ordre over 200 kroner!)

iPhone 6/iPhone 6 Plus Ultra Cover (gennemsigtig)

 

i6p-srs-tp-2

i6p-srs-tp-3

iPhone 6 Plus ultra tynd (0,3 mm) soft cover (gennemsigtig). Cover der er udført i lækker tynd og blød plastik, som beskytter din iPhone 6 Plus mod slag og ridser.

Coveret er let at tage af og på, og ridser ikke din iPhone. Der er adgang til alle knapper og tilslutninger på iPhone 6 Plus.

* TPU: Termoplastisk polyurethan (TPU) er en klasse af polyurethan plast med mange egenskaber, herunder elasticitet, gennemsigtighed, og modstandsdygtighed over for olie, fedt og slid.

Pris: 109,00

Link til produktet

 

iPhone 6 sort etui

i6p-srs-sc-1

i6p-srs-sc-2

i6p-srs-sc-3

Ultra tynd og lækkert etui til iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

Holdbar beskyttelse af høj gennemført kvalitet, med magnetisk lås og hard back cover for ekstra sikkerhed.

Fås i sort.

Link til iPhone 6 produkt (Pris: 129,00 kroner)

Link til iPhone 6 Plus produkt (Pris: 149,00 kroner)

 

Comments (3)

  1. Det ultratynde cover I tilbyder til 6 Plus, kommer det i en udgave til iPhone 6 ? Eller har i blot det etui til 6, som I viser herover ?

  2. Kan anbefale Peel covers. Mener heller ikke man kan finde nogle som er tyndere.
    http://buypeel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>