iPhone 5S vs iPhone 6 (mockup)

by admin 1

En ting vi har lært de sidste mange måneder er, at iPhone 6 efter alt sandsynlighed kommer med en større skærm, end den vi kender fra iPhone 5, iPhone 5C og iPhone 5S. Der er stadig godt 4 måneder før vi kommer til at se om disse forventninger, også kommer til at stemme overens med det som Apple faktisk præsenterer i San Francisco til efteråret.

Hovedparten af Apples potentielle kunder er sikkert ligeglad med alle de rygter og visuelle eksempler på iPhone 6 koncepter der løbende dukker op, og vil heller vente med at se den kommende iPhone 6 – når Tim Cook stolt præsentere den på Apples event. Så findes der sådan nogle iPhone fans som undertegnede (og måske også dig), som synes at spændingen og forventningerne kun gør det endnu mere til “Juleaften” i midten af september.

Et nyt såkaldt “mockup” er dukket op på nettet, og som illustrerer nogenlunde hvordan en iPhone 6 kunne tage sig ud ved siden af en iPhone 5S. Den nuværende iPhone 5S har målene 123.8 x 58.6 x 7.6 mm, og iPhone 6 skal i det her tilfælde være 138 millimeters x 67 x 7 mm.

iPhone-6-mockup-1

iPhone-6-mockup-2

iPhone-6-mockup-3

iPhone-6-mockup-4

Comments (1)

  1. Umiddelbart er jeg rigtig glad for størrelsen på 5s. De må gerne lave den mere “rund/blød” og tynder med ikke større, hvis de bare kunne lave en skærm der fyldte hele fladen, med de forbederinger ville jeg juble 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>