iPhone 5S med 64bit A7 processor?

by admin 5

Alle ved at den kommende iPhone 5S bliver hurtigere end forgængeren iPhone 5, men hvor meget mere hastighed får vi? I følge en kilde, som mener at vide hvad Apple har tænkt sig at gøre, så bliver iPhone 5S godt 31% hurtigere end en iPhone 5 … hvilket ikke er så lidt!

Apple har måske integreret en 64bit A7 processor i den nye iPhone 5S, og det vil sikre brugeren en hurtig oplevelse når apps åbnes og afvikles. Slut med at vente på et større spil lige skal indlæses, for det ville iPhone 5S kunne klare på få sekunder!

 

A7-processor-260813

 

En hurtigere processor kan f.eks gøre gavn i situationer hvor der optages videoer, foto og lignende. Redigere man et foto med et krævende filter, så vil billedet blive behandlet væsentlig hurtigere end nu.

 

 

Comments (5)

  1. 31% er da ikke så meget, Apple plejer da at lancere iPhones der er op til x2 hastighed, de må jo være 200% hurtigere en iPhone hvor 31% kun er 131% hurtigere så… Det må så være langsommere, eller hvad?

  2. Kommer der en ios 7 beta 7 i dag ??

  3. det kunne det meget vel komme!

  4. 🙂 🙂 eller er det GM ??

  5. GM kommer ikke før den 10. september.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>