Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
iPhone 5S får måske Dual-LED flash - iPhonecafe

iPhone 5S får måske Dual-LED flash

by admin 0

En af de område Apple måske har valgt at opgradere rent hardwaremæssigt på iPhone 5S, er kameraet og den indbyggede flash. Vi ved allerede af erfaring fra tidligere iPhone modeller, at Apple opgradere kamera med flere megapixel og en bedre kameralinse hvert år. Men den indbyggede flash har de ikke gjort voldsomt meget ved, før iPhone 5S?

Den franske nyhedsside NowhereElse.fr har offentliggjort nogle fotos, som angiveligt skulle være en hardware del til den kommende iPhone 5S, og fotoet viser forskellen mellem en iPhone 5 og iPhone 5S.

 

iPhone-5S-kamera-dele-080813

 

Apples tekniske udviklingsteam kan have valgt at skille kameralinsen og flash, som to individuelle hardware dele, for at reducere interferens med kameramodulet. Den kommende iPhone siges at have et kamera på 12 megapixel eller mere, og det er muligt at det er SONY til står for leveringen af sensoren.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>