iPhone 5C covers dukker op på nettet

by admin 4

En bruger her på iPhoneCafe.dk har sendt os nogle link der viser, at en onlinebutik allerede er begyndt at sælge covers til iPhone 5C! Apple har naturligvis ikke givet grønt lys til det, og det er muligt forhandleren blot har taget chancen, og fået produceret i cover som “matcher” iPhone 5C.

Onlinebutikken her DX (dealextreme) og er kendt for at sælge en masse billige ting, og er beliggende tæt ved Hong Kong. Du kan se siden her.

 

iPhone5c-dealextreme-310813

 

Det kan være lidt svært at se på billedet her, men der hvor de lange volumeknapper sidder på iPhone 5C, passer godt på coveret. Der er bare lige det “men”, at hvis Apple har produceret en iPhone 5S med runde knapper, som man finder på en iPhone 5, så har de et problem!

 

iPhone5c-dealextreme-2-310813 

 

Comments (4)

  1. Nogen som kan anbefale dx ?

    Overvejer temlig meget om jeg skal købe et hdmi kabel derfra 🙂

  2. Jeg kender flere der har handlet på DX, uden problemer. Bare du lige er opmærksom på, at meget af det er virkelig billigt bras!

  3. Jeg er ikke ekspert på det område, men tror nu ikke der er noget i vejen med de HDMI kabler de sælger!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>