iPhone 5 og 4G (Telia)

by admin 11

Du har sikkert bemærket at jeg ofte omtaler Telia i mine indlæg, og det er intet negativt overfor andre gode teleselskaber. Men nu er verdenen indrettet således, at jeg har været en tilfreds Telia kunde i mere end 7 år, og derfor videregiver jeg de informationer de tilsender mig som omhandler iPhone og mobil-netværk. Ikke hermed sagt at jeg ikke informere mig omkring hvad der rører sig hos de andre teleselskaber, men Telia er på flere områder foran deres konkurrenter!

Den “nye” 4G netværk er ingen undtagelse, og det er specielt interessant med iPhone 5 som understøtter LTE som bliver fuldt integreret hos Telia til november i år. De informere her omkring iPhone 5 og 4G:

Den nye iPhone 5 er ikke blot et lille kunstværk i design og funktionalitet, det er også den allerførste 4G-iPhone. 4G er op til 10 gange hurtigere end det 3G, du kender i dag, det ræser af sted med op til 80 Mbit/s. Så med den nye iPhone 5 kan du for alvor udnytte mulighederne ved 4G på farten. Du kan bl.a. streame film i HD, hente musik på få sekunder eller bare nyde at surfe på nettet langt hurtigere end før.

 

 

Telias 4G-netværk dækker 171 byer i Danmark, hvor de andre teleselskaber kun dækker omkring 20 byer. Og Telias 4G-netværk er ikke blot størst. Det er også kåret som Bedst i Test af en enig dansk presse.

Med en softwareopdatering fra Apple bliver din nye iPhone 5 fuldt integreret med Telias 4G-netværk forventeligt fra november, når Apple sender en softwareopdatering ud. Det betyder, at Telia kan levere et fuldt optimeret 4G-signal til iPhone 5 med Danmarks største og bedste 4G-dækning, så du kan få maksimal glæde af den nye teknologi og din nye iPhone. I de få uger op til softwareopdateringen kan du stadig få meget hurtige datahastigheder på Telias 3G-netværk.

ALLE Telias mobilpakker er “4G Ready” og giver dig fuld 4G-hastighed. Så uanset hvilket Telia-abonnement, du vælger til din 4G smartphone, er du sikker på at få mest muligt ud af Danmarks bedste 4G-netværk.

 

 

Ud over de svimlende 4G-hastigheder er den nye iPhone 5 overvældende på mange andre områder: Et nyt A6-chipset sætter næsten dobbelt så meget fart på alle apps og funktioner. Den er blevet væsentligt lettere og tyndere, selv om skærmen er blevet meget større. Kameraet er forbedret og suppleres nu af et nyt HD-kamera på fronten så fx Facetime-opkald står endnu skarpere, og så leveres den med det spritnye iOS 6, som fx integrerer Facebook og iCloud endnu tættere.

 

 

Comments (11)

 1. Ja så venter man kun på den opdatering Apple 😉

 2. Altså jeg er også Telia kunde og har nu været en tilfreds Telia kunde siden 1998.
  Men vi kan jo alle få en dårlig oplevelse, jeg tror bare at det er vigtigt at man gi’r sit teleselskab en chance mere – lige som hvis det var en ven….
  Dermed IKKE sagt at man skal finde sig i alt og nogle af de historier jeg høre fra folk kunne jeg også ha været blevet rasende over…
  Men jeg er nok bare et mere loyalt menneske ;o)

 3. Gad vide hvornår Telenor åbner 🙂

 4. Har Telenor 4G ? For så er jeg da også udemærket tilfreds.
  Min første indtryk af iPhone, hold kræft den er let, og så ellers bare, den da meget fin, og så er den ok hurtig. Selvom jeg legede 5-6min, så da jeg skulle have min 4S i hånden, føles den tung og kedelig 🙂

 5. Ja Telia og Telenor går sammen og 4G fra November.

  Samme opattelse har jeg 🙂 iPhone 5 er super fed, stilren og ja faktisk bare lækker 🙂

 6. Hvilken opdatering ?

 7. Telia skriver:

  Med en softwareopdatering fra Apple bliver din nye iPhone 5 fuldt integreret med Telias 4G-netværk forventeligt fra november, når Apple sender en softwareopdatering ud.

 8. hvad nytter det at 4g giver mulighed for op til 80Mbit/s når iPhone 5 kan kun op til 42 Mbit/s Download.

 9. 3G giver 42Mbps…ikke 4G!

 10. Javel ja (: jeg har ikke Telia så det er nok derfor jeg ikke var klar over det. Spændende om Telenor er med i den opdatering.

 11. En lille detalje, 4G kan nå helt op på 150Mbit/s

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>