iPhone 5 med A5 Processor og 4 tommer skærm?

by admin 2

Så er rygterne i gang igen i “kulissen”! Er Apple på vej til at gøre den nuværende 3,5 tommer iPhone skærm endnu større til 4-tommer?

Hvis det er tilfældet, så kommer den nye iPhone 5 med hele 1 cm mere skærm diagonalt.

 


Større skærm?

De fleste af smartphones i dag har primært en 4-tommers skærm. Samsung Galaxy S og Googles Nexus S har bl.a 4-tommer skærme, og Acer har sågar planer om at lancere en smartphone med hele 4,8-tommer skærm!

Når man kigger på den nuværende iPhone 4 bredde, så skal iPhone 5 umiddelbart være lidt bredere for at en 5-tommer kan passe, men spørgsmålet er så om iPhone 5 bliver lidt kortere i længden for at regnestykket harmonere? Det er bestemt ikke for vores “blå øjnes” skyld, at Apple har leget med flere forskellige fingre-gestures i iOS 4.3 – måske som tidligere nævnt for helt at fjerne Home knap på fronten!? Jeg har egentlig aldrig kunne lide den knap, selvom jeg godt ved at den er en stor del at designet! Jeg ville ikke have noget imod en Home knap på højre side…men det er en anden historie!

Tilbage til emnet: en 5-tommer skærm vil selvfølgelig gøre spillene og film sjovere, og du vil helt klart få et bedre overblik i mange af applikationerne. Det er heller ikke urealistisk at der kan klemmes 5 ikoner ved af hinanden vandret, hvis vi får en 1/2 cm bredere skærm.

Der skal selvfølgelig være grænser for hvor meget skærm vi skal rende rundt med i lommen. Men i takt med at iPhone bliver mere og mere en stor del af vores hverdag – vi surfer på internet, tjekker e-mails, tager billeder og redigere dem direkte på iPhone, optager video og ser film etc…så skal den kunne erstatte vores bærbare og stationære computere på flere områder i følge Apple’s visioner.

 


Hurtigere processor?

Alt foregår hurtigt i dag, og de fleste har generelt ingen tålmodighed hvad “ventetider” angår. Derfor er det også vigtigt at den kommende iPhone 5 får mere speed under kølerhjelmen! I dag har iPhone 4 monteret en A4 processor som kører med en hastighed på 800 MHz (3GS kører med 600MHz), hvilket er relativt hurtigt! Men mere vil have mere, og derfor følger de kommende iPhone modeller naturligvis teknologien.

Den kommende processor skulle i følge rygterne være en A5 multicore processor (baseret på Cortex A9), hvilket bl.a gøre multitasking og grafikkrævende spil endnu bedre. Den lynhurtige processor skal formentlig også generere en masse power til video-optagelse i fuld HD 1080p!?


Comments (2)

  1. Den er rigtig fed maaaaaaaaan n

  2. jeg skal bare købe den 100%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>