iPhone 5 lydstik i bunden – hvad syntes du?

by admin 12

Flere ting tyder på at Apple flytter lydstikket fra toppen af de nuværende iPhone til bunden på den nye iPhone 5, hvilket man også finder på iPod Touch. Der kan være flere grunde til at Apple (måske) vælger at flytte stikket, og jeg tror der er ligeså mange brugere for som imod.

Jeg ser både fordele og ulemper ved at flytte stikket til bunden af iPhone, men hvad syntes du?

 

 

 

Comments (12)

 1. Jeg synes det er en rigtig dårlig idé. Jeg er meget tilfreds med hvor det sidder i dag.

 2. Hvad er grunden til at folk ikke kan lide at det er i bunden? Jeg tror personligt ikke at jeg kommer til at mærke forskel.

 3. Jeg bruger det aldrig, så for min skyld kan de fjerne det helt.

 4. jeg tror det er hip som hap

 5. Det er ret ligegyldigt

 6. Jeg tror bare at det bliver en vanesag, om det sidder i bunden eller toppen. Man skal bare vænne sig til det 😉

 7. Jeg synes det er en go ide, da man jo altid smider sin telefon ned i lommen, med “hoved” først, derved vil ledningen, stikke korrekt op af lommen.

 8. Lige præcis Henrik… Jeg syntes det er en fantastisk ide…

 9. Osse min tanke, har tit irreteret mig over at jeg skulle huske at vende den inden den røg i lommen plus når du sidder og bruger den hvis stikket er i bunden ryger ledningen heller ikk ind over skærmen og kan komme i vejen 🙂

 10. Jeg synes også at det er en god ide, jeg har dog mest oplevet det når det støvregner eller drypper, da jeg flere steder har hørt at der sidder en vandskadedetektor i jackstikket. Hvis stikket sidder i bunden i stedet for toppen, så slipper man også for at skull gå med en finger oven på jackstikket hele tiden. Pt. leder jeg efter en der kan lave et vandskadetjek på den. Jeg ved bare ikke om det er til at stole på, hvis man får lavet sådan et vandskadetjek hos et værksted. Sidst jeg spurgte en iPhonereparatør om det lovede han selvfølgelig at det var helt i orden, men det var jo selvfølgelig til hans fordel? nogen der har erfaring med dette?
  Ved godt at det er lidt off-topic 🙂

 11. De skulle lave trådløse hørebøffer, så der bare sad to hvide “dutter” i ørene. 🙂

 12. Er mere irriteret over deres efter sigende nye dockstik. Vil helt sikkert afholde en del fra at skifte ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>