iPhone 5 koncept lige til at beundre!

by admin 5

Spændningen stiger unægtelig hos alle iPhone fans efterhånden som vi kommer tættere på en officiel præsentation af den kommende iPhone fra Apple. Nu er der stadig noget tid til at vi kommer til at se det faktiske design, og hvilken hardware Apple har valgt at integrere i den nye iPhone.

Men i takt med at vi kommer til at høre rygter omkring den, så er der også nogle dygtige designer der gerne vil vise os hvordan de syntes den skal se ud. Nogle design er selvfølgelig lidt overdrevet, og så er der også dem man bare må beundre på mange måder, som med det flotte koncept design – iPhone LM.

Nu er det kun et visuelt design, men manden bag designet franskmanden Antoine Brieux beskriver hardwaren som: Quad Core A6 processor, 4’5 tommer skærm, 10 megapixel kamera, vituel Home knap, liquid metal case og et integreret SIM-kort.

 

 

 

 

 

 

 

Comments (5)

  1. Ligner alt for meget en Android foran! Synes den er for stor.

  2. Er helt enig!! Synes den har en vis lighed med en Sony Ericsson Xperia Arc

  3. Aflevere 🙂

  4. Lækker, man vender sig vel til den..

  5. Der er for meget SONY i den der til at det er Apple 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>