iPhone 4S er den bedste iPhone nogensinde!

by admin 1

Det er ikke kun Apple der syntes at de har produceret den bedste iPhone til dato, det syntes en masse brugere som ChangeWave Researchhar adspurgt. De har forhørt sig hos 215 personer som har købt en iPhone 4S, og hele 96% af dem svarede at de var tilfreds med deres nye smartphone fra Apple. Oven i hatten kunne 77% af dem pointere at de var meget tilfredse.

Ingen andre “testpersoner” har før i iPhonens historie været så positive overfor deres Apple produkt. Godt nok kan Apple skrive “succes” over hele linjen af iPhones, men iPhone 4S har været den bedste hidtil. Et eller andet sted giver det naturligvis mening, når man tænker på den hardware man finder i iPhone 4S.

Kun 2% af de personer der blev adspurgt om iPhone 4S var utilfredse…gad vide om de har en dårlig levetid på batteriet? Du kan her se et lille diagram af testen, som er udført af Changewave Researchhar.

 

 

Comments (1)

  1. Det vidste vi allerede den dag vi stod med vores 4S i hånden..
    Det er den bedste mobiltelefon til dato, den kan alt det en iPhone 4 kan, den gør bare det hele lidt hurtigere og mere flydende.
    Super mobil, jeg er også en af dem, som er yderst tilfreds

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>