iPad nyheder på vej…

by admin 5

Inden længe vil du under “iPad Nyheder” kunne læse anmeldelser af applikationer og tilbehør, samt få nogle gode tips til opsætninger og indstillinger på iPad’en. Som jeg tidligere har skrevet, så kommer der ikke så mange indlæg som med iPhone!

Caféen har iPhone som førsteprioritet, og derfor er indlæggene med fokus på den. Men da mange iPhone brugere også har en iPad, så virker det naturligt at skrive lidt om den også. Dog sætter jeg en begrænsning ved iPod Touch da den minder en del om iPhone u/telefon, og Apple TV er en helt anden historie.

Comments (5)

 1. Nu siger du at du sætter grænsen ved iPod Touch,
  så ville lige spørge hvad vi Macbook-bruger kan forvente derfra? 🙂

  Med venlig hilsen
  Henrik

 2. Jeg prioritere først og fremmest iPhone. Hvilket vil sige applikationer, tips, guider, iTunes, tilbehør, Windows- og Mac programmer som er relevante.

  Derefter kommer iPad’en ind på scenen, men der kommer ikke decideret indlæg omkring iPod og Apple TV.

  Giver det mening? 🙂

 3. Syntes at min iPhone er blevet forkælet meget via denne café men nu skal min iPad ikke sidde ude længere 😀 (Har en 1’er :P) Håber også på Apple TV, så kan den også blive forkælet, også har vi en iOS-Café

 4. Jeg syntes det lyder som en god ide med lidt iPad nyheder, trods jeg ikke ejer en og nok heller ikke får råd til en, så der kan jeg ikke være til meget hjælp, Jeg har til en note været lagt meget syg med Lungbetændelse, er stadig syg men i bedring, derfor har jeg ikke været aktiv i den senere tid, men vender stærkt tilbage når det er ovre.

 5. Hej Martin! 🙂

  Det lyder ikke godt, – men dejligt at høre det går i den rigtige retning! Caféen er her stadig når du er på igen. 🙂

  God bedring!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>