Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
iPad mini Retina eller iPad Air? - iPhonecafe

iPad mini Retina eller iPad Air?

by admin 3

Står man og skal investerer i en ny iPad, og har en af de nye modeller i tankerne, så kan valget blive til et stort spørgsmål: Hvad skal man vælge, en iPad mini Retina eller en iPad Air? Jeg vil prøve at hjælpe dig med at finde svaret på det spørgsmål, og det kan faktisk være relativt let at finde det rigtige valg!

iPad mini Retina

En iPad mini Retina fylder ikke ret meget i tasken, og er derfor en god følgesvend. Der er bare lige det “men”, at en iPad mini Retina ikke er velegnet til video, fotos og spil. Processorkræfter har den nok af, det er derimod Retina skærmen som ikke leverer perfekt farvegengivelse/farveskala. Anmeldere der har placeret en iPad Air side-om-side med en iPad mini Retina har konkluderet, at der er væsentlig forskel på farvedybden.

En anden ting der også skal få dig til at overveje iPad mini Retina én gang til, er den tid det tager at oplade den. På grund at Retina skærmen, så tager en fuld opladning en del længere tid end på en iPad Air, som trods har en større skærm.

iPad-mini-Retina-2-011113

iPad Air

Skal du bruge en iPad til all-round opgaver, som kontorarbejde, foto, video og spil, så vil jeg uden tvivl anbefale dig at købe en iPad Air! Størrelsen spiller selvfølgelig også ind her, men det er ikke meget mere. Vægten på en iPad Air er kun 469 gram, hvor en iPad mini Retina vejer 335 gram … vi snakker altså om en forskel på 134 gram.

Af tekniske specifikationer er der ingen forskel på iPad mini Retina og en iPad Air – kun den fysiske størrelse. Prismæssigt ligger en iPad mini Retina på 2.999,00 kroner for en 16GB model, kontra en iPad Air til 3.699,00 kroner for samme 16GB.

tim-cook-ipad-air-231013

Comments (3)

  1. Har købt begge mini til mig og air til lillemor 🙂

  2. Kan ikke se hvordan det skulle være muligt at det skulle tage længere tid at oplade det “noget mindre” iPad Mini batteri, hvis du bruger den samme oplader så er det i teorien hurtigere at oplade en mini…

  3. Jeg havde læst en artikel, og har muligvis misforstået forfatterens pointe ..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>