iPad i danske butikker fra på tirsdag!

by admin 0

Selvom dette er en iPhone webside, så syntes jeg lige du skal have nyheden om at iPad nu også lander i butikkerne i Danmark fra på tirsdag den 30 November. Det er formentlig butikker som Fona, Merlin og andre anerkendte Apple forhandler der kommer til at have dem på hylderne i første omgang.

Det skal heller ikke være nogen større hemmelighed, end jeg kan fortælle dig at jeg også har www.ipadcafe.dk til senere brug! For personligt er jeg måske lidt “snobbet”, og vil 100 gange heller vente på at iPad 2 kommer! Hvorfor? Ganske enkelt fordi jeg ikke syntes den første udgave har nok “guf” indenbords, da den godt kunne trænge til mere RAM, større harddisk, frontkamera til FaceTime m.m.

Men skal du “bare” bruge den til almen brug som surfe på internettet, sende og modtage mails, spille lidt spil, læse en bog og se film, så er den helt ok! Med den nye iOS 4.2 er iPad blevet mere funktionel og spændende at arbejde med!

 Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>