iPad air 3 – alt om den nye iPad

by Casper Christiansen 0

iPad air 3 er lige på trapperne, læs alt om den nye iPad og find ud af hvornår du kan købe den.

Da iPad air 2 udkom, skrev vi at Apple havde taget den bedste tablet til dato og gjort den endnu bedre. Hvad forventer vi af iPad air 3, præcis det samme. Man kan sige det er sjælendt Apple skuffer. Når de kommer med et nyt produkt så er det ofte langt bedre end tidligere modeller, det forventer vi selvfølgelig også at iPad air 3 er.

Hvornår udkommer iPad air 3?ipad-air-3 design

Apple holder stort event d.15/3-16, der regner alle eksperter med at Apple lancere iPad air 3. De fleste mener også at iPad ville kunne købe kort tid efter lanceringen, faktisk mener de fleste at vi allerede fra d.18 vil kunne købe iPad air 3.

iPad air 3 design

Der kommer ikke til at ske de helt store ting i forhold til designet, de fleste mener dog af den nye iPad kommer til at have 4 højtalere. Præcis ligesom vi kender det fra iPad pro. Grunden til dette er at iPad Pro har fået så enorm meget ros for dette, fordi det giver en langt bedre spil og video oplevelse. De 4 højtalere bliver fordelt med 2 i toppen og 2 i bunden som præcis som på iPad pro. Udover de 4 højtalere forventes det også at iPad air 3, bliver tyndere end de tidligere modeller. Dette kan kun lade sig gøre hvis Apple fjerner jackstik indgangen, så det bliver spændende at se. 

Skærmen

De fleste forventer ikke at størrelsen på skærmen kommer til at ændre sig, men til gengæld at de bliver en 4k. Det er dog ikke alle som er helt enige i dette, så det bliver spændende at se når vi ved det helt præcist.

Kamera

Udmidbart ser det ikke ud til at bagside kameraet kommer til at få den store opgradering, men til gengæld bliver front kameraet langt bedre end på de tidligere modeller. Man regner med at iPad air 3 får et 2.1 Megapixels kamera, hvilket er en pæn opgradering fra de 1.2 megapixels som iPad air 2 har. Grunden til de store opgradering er fordi at langt flere mennesker er begyndt at anvende facetime og dette derfor vill øge kvaliteten markant.

Nye processor

Som altid så opgradere Apple selvfølgelig også processoren på deres nye enheder, sådan er de bliver hurtigere end tidligere. Den processor der sidder i iPad air 2 er en A8X, det forventes at iPad air 3 kommer med en A9 eller A9X chip.

Størrelser

Apple laver stort set ikke produkter mere med 16GB plads, derfor forventer vi at den nye iPad kommer i følgende størrelser: 32GB, 64GB og 132GB.

iPad air 3 pris

Prisen på iPad air 3 kommer til at ligge på mellem 3-5.000 kr. alt efter hvilken modellen der er tale om.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>