iPad Air 2 er på vej i produktion

by admin 0

Det kommer vel ikke som det helt store chok, at Apple har sat gang i produktionen af både iPhone 6 og iPad Air 2, som forventes at blive præsenteret her til september. Det kommer nok heller ikke til at skabe de store chokbølger, at de nye modeller får en opgradering på hardware-siden.

Men hvis vi lige skal samle de mere realistiske rygter omkring den kommende iPad Air 2, så skulle den få en A8 processor, 2GB RAM, måske op til 256GB hukommelse, 8 megapixel kamera på bagsiden, og en fingeraftrykslæser (Touch-id). 

Man mener at Apple bibeholder designet, og at skærmen på iPad Air 2 bliver mere eller mindre den samme som sidder på den nuværende iPad Air, nemlig en Retina skærm på 9.7 tommer, med en opløsning på 2048 x 1536 pixel.

Om Apple når at få iOS 8 færdig, så produktionen kan få præinstalleret det nye iOS – er spørgsmålet? Mon ikke de får det presset ind lige før præsentationen eller selve lanceringen …

tim-cook-ipad-air-231013

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>