iPad 5 bliver mindre og tyndere

by admin 3

Apple er formentlig allerede gået i gang med at producere den kommende iPad “5”, som gerne skulle lande i butikkerne i løbet af efteråret. I forhold til de fysiske mål, så kunne det tyde på at Apple gør den lidt mindre, tyndere, og derved også lettere.

Rammen omkring skærmen skulle også blive noget smallere, så Apple derved ikke gør skærmen mindre. Af andre hardware forbedringer som vi kan forvente at se i den kommende iPad model, er en hurtigere processor, måske 2GB RAM, bedre grafikchip, fingeraftrykslæser, og højst sandsynligt et bedre kamera.

Det nye iOS 7 bliver naturligvis også en del af iPad 5, når den lanceres.

 

ipad-5-bagside-030813

 

Comments (3)

  1. Fantastisk 🙂
    Måske man skulle investere i sådanne en maskine, eller om 4eren stadig kan holde et år endnu.
    Faktisk har jeg fået en sprit ny iPad 4, bare på grund af een pixel fejl. 🙂
    Når man først har opdaget pixelfejlen, så synes jeg at man hele tiden glor på den lille hvide prik, så det var heldigt at de ville reparere den.. Om bytte ..

  2. Tror i at etuier som disse http://www.iphonegadget.dk/dk/ipad-4-cover-etui-taske-550/, altså etuier til iPad 4 også kommer til at passe til iPad 5?

  3. Det er svært at svare på, da Apple sagtens kan ændre størrelsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>