iPad 3 uden Home knap…hvad med iPhone 5?

by admin 7

Apple har som forventet inviteret til præsentation af den nye iPad “3” den 7. marts kl. 19.00 dansk tid. Dette event kommer til at foregå i Yerba Buena Center for the Arts, San Francisco.

De har som altid ikke offentliggjort nogle konkrete oplysninger omkring den nye iPad, men i følge det billede de lokker med, mangler der en fysisk Home knap. Det kunne stille det spørgsmål…hvis det bliver en realitet, at den kommende iPhone 5 måske også kommer uden en fysisk Home knap?

Jeg ved mange “forguder” den store knap på fronten, men jeg har længe ønsket den væk! Hvorfor? Fordi den sagtens kunne være på siden (højre side), og derfor give mere plads til en større skærm eller måske en mindre iPhone.

Selvom den nye iPad (måske) bliver præsenteret den 7. marts uden en Home knap på fronten, så er der naturligvis ingen garantier for at Apple følger det eksempel på deres iPhone.

Hvad siger du til en iPhone uden Home knap på fronten?

 

 

 

Comments (7)

 1. Fjern den bare:-) men funktionen skal være der!

 2. Der er vel også den mulighed at iPaden bare ligger på siden?
  – Personligt kan jeg godt lide home knappen, og synes bestemt IKKE at den skal flyttes, den må gerne blive hvor den er, om den så er lavet som en berørings-følsom “knap” gør ingen ting 🙂

 3. Fint uden knap. Det giver dog lidt udfordringer om hvordan dens funktionen så er implementeret. Den skal helst stadig kunne betjenes med én hånd – altså iphone

 4. Gizmodo har lavet et tilsvarende billede bare med en iPad 2 og Homeknappen mangler. Ikonerne ligger for tæt til at iPaden er lagt på siden.

 5. Enige. Hvis Apple fjerner Home knappen på fronten, så skal den placeres et logisk sted, hvor brugeren ikke kommer til at ramme den konstant, men den skal alligevel være tilgængelig.

 6. Syntes helt klart at den skal gøres touch og så bare lade den sidde hvor den sidder,
  det tager ikke lang tid før folk vender sig til dette 🙂

 7. Så må man håbe de tænker på ikke alle er højre håndet så feks at sætte den på højre side ville være dumt hvis en venstre håndet bruger den

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>