iPad 2 er ude – ny iPad 4 er kommet

by admin 5

Så blev det slut med iPad 2 fra Apples side, og man kan ikke længere købe den via deres onlineshop. Apple lancerede iPad 2 i marts 2011, og det var med 16GB, 32GB og 64 GB hukommelse.

Det er forståeligt nok at Apple vælger den 3 år gammel iPad model fra, og i samme ombæring lancerer de en iPad 4 med Retina skærm. Det fås kun med 16GB hukommelse, og i en model med WiFi til 2.999,00 kroner, eller en med WiFi + LTE til 3.899,00 kroner. Du kan se de nye modeller her.

Den nye “iPad med Retina skærm” har en 9.7 tommer skærm, A6X processor, 1GB RAM, 5MP kamera, og som sgat 16GB hukommelse.

ipad4-retina-190314

Comments (5)

  1. Det må betyde at der ikke bliver noget iOS 8 til iPad 2 brugere…

  2. Ikke nødvendigvis. Apple solgte heller ikke længere iPhone 4, da iOS 7 kom ud – jeg tror, at iPad 2 får iOS 8. Men det er selvfølgelig gætværk.

  3. iPad 2 får ikke iOS 8. Den har allerede levet igennem 3 generationer af iOS, hvilket er det længste iDevices har haft, så vidt jeg husker. Det samme gælder iPhone 4 får heller ikke iOS 8

  4. Hvornår kommer totrinsbekræftelse til danske apple id, gad vide hvornår vi får det her i dk ??

  5. Er der nogen der ved om den har samme specifikationer som den iPad med retsina der udkom før iPad air og efter The new iPad ?er det helt den samme ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>