iOS 8.1 jailbreak er tæt på!

by admin 13

Jeg har modtaget en del henvendelser på mail, hvori jeg bliver spurgt hvorfor vi ikke er kommet med nyheden om jailbreak til iOS 8.1!? Det vil jeg gerne forklare officielt her på siden, så alle kan være med.

For det første er det ret nyt, for det andet er det på kinesisk (programmet), og for det tredje er det kun til Windows brugere indtil videre. Prikken over “i’et” er, at det ikke automatisk installere Cydia, så det skal man selv installere efterfølgende. Har man lidt erfaring med computere, så er det naturligvis ingen sag, men her på caféen prøver vi at ramme alle …

Pangu Jailbreak

Grunden til at jeg skriver “iOS 8.1 jailbreak er tæt på” i overskriften, er fordi jeg ikke mener at det er for alle! Men har du mod på at springe ud i et Pangu jailbreak med en Windows computer, og iOS 8.1 installeret på din iPhone eller iPad, så kan Pangu 1.0.1 hentes her.

Følg denne lille guide på eget ansvar!

1. Gendan din enhed med iTunes, og sørg for at iOS 8.1 er installeret.

2. Åbn iOS Indstillinger -> iCloud -> Find min iPhone, og deaktiver funktionen.

3. Åbn iOS Indstillinger -> Generelt -> Automatisk lås, og deaktiver funktionen.

4. Højreklik på Pangu programmet, og vælg “Kør som administrator”.

5. Fjern flueben i Pangu som kan forhindre i at installere på en iOS enhed!

6. Når Pangu godkender enheden, så vælges den blå jailbreak knap.

7. Lad processen blive helt færdig.

 

Nu skulle du gerne have lavet en jailbreak på din enhed, dog uden at Cydia er installeret! Det gøres på følgende manuel måde.

Sådan installeres Cydia manuelt

Følg instrukserne i denne video …

Comments (13)

 1. Det ser ikke ud til Apple gør det sværere at jailbreak en iOS enhed 🙂

 2. Ikke indtil videre! Men hvad med dem der bruger Apple Pay på en iPhone 5S eller ældre – sammen med et jailbreak … Hvor sikret er det?

 3. Lur mig om ikke de får lukket det af snart, og blokerer dem der ikke har den rigtige version af iOS når jailbreak hullet er lukket af.

  Personligt ville jeg ikke bryde mig om at have en enhed som var jailbreaket, og som skulle bruges til at betale med. 🙂 Der skal jo nok være nogen som vil forsøge at høste informationer.

 4. Problemet med iPhone 5S og ældre modeller som understøtter Apple Pay er, at der ikke findes en NFC-chip som opbevarer alle oplysninger krypteret. Selvfølgelig kryptere Apple brugerens data ved handel med Apple Pay, men når man åbner op med et jailbreak – så får piben nok en anden lyd!?

 5. Touch ID og Apple Pay er lageret på det Apple kalder “Secure Element” som er en krypteret partition for sig selv. Med andre ord er det umuligt at bryde ind i den, men på den anden side… Udsigterne til Apple Pay er langt fra nær i lille Danmark desværre 😉

 6. Det er delvis korrekt med Touch ID – da det kun gælder iPhone 5S. Jeg vil stadig stille spørgsmål ved sikkerheden omkring Apple Pay i forhold til jailbreak på andre enheder?

 7. AndersWJ..,

  Du omtaler dem som ikke har en rigtig vision af iOS..,

  Er iOS 8.1 ikke en rigtig vision ???

 8. Hvorfor skulle Apple gå ind og blokere en? Det er da kun dumt for dem selv? Og hvordan tænker du folk skulle høste dine oplysninger.. Come on.. Kom med en begrundelse?

 9. Tror ikke du skal regne med at se Apple Pay i danmark i den tid du har din iPhone 6 😉

 10. Apple Pay kan jo kun benyttes på iPhone 6 fordi den har den smarte NFC-chip, som man handler over 😉

 11. Jeg har talt med en gut fra Tyskland han påstod at man kunne via jailbreak opdaterer sin Iphone 4 til IOS 8 enhed. Kan det overhovedet lad sig gør??? synes det virker underligt når Appel ikke beskæftiger sig med software opdatering til iphone 4, altså uden S og alligevel kan lade sig gøre.

 12. Med et jailbreak kan man en del, så det er ikke usandsynligt?

 13. Efter at have prøvet iOS 8.1 jailbreaket til iPhone 6, har jeg indset at det stadigvæk er i beta-version. Det lykkedes mig at installere Cydia, og kun et program derfra, inden min telefon braste sammen, og var nødt til at gendannes!
  Det kan ikke anbefales at installere det før Cydia er optimeret til iOS 8.

  Amar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>