iOS 7 er langt fra fejlfrit!

by admin 50

Det vælter bogstavelig talt ind med mails i min indbakke, som primært omhandler de mange fejl som folk oplever efter installationen af det nye iOS 7. Det syntes jeg virker lidt bekymrende, da Apple burde (jeg ved godt at burde er en by i Rusland) have rette en masse af de fejl gennem 6 betaversioner, og i den sidste officielle GM-version.

Vi kan ikke udelukke at mange fejl opstår fordi man vælger at lave en direkte opdatering fra iOS 6 til iOS 7. Man skal lige huske på hvor omfattende iOS 7 er i forhold til iOS 6, og designet er fuldstændig nyt.

Kender jeg Apples software-team ret, så får vi meget snart en mindre opdatering at se … hvilket må blive iOS 7.0.2? Apple skulle allerede have “frigivet” iOS 7.0.1, som er forbeholdt den nye iPhone 5S.

 

Fejl-bug-220612

 

Comments (50)

 1. Har lavet en ‘Gendan og opdater’ og alt fungere næsten perfekt 🙂

  Det er fedt den måde mailen virker på nu ! Nice 🙂

 2. Kan du ikke publicere nogle af de bugs, som folk rapporterer ?
  Jeg ved ikke om det er en bug, men når jeg har headset i og vil lytte ringetoner, kan man høre lyden i telefonens højtalere. Ret træls for omgivelserne 🙂

 3. Eneste fejl jeg oplever er den manglende oversættelse når der tilsluttes 3. parts kabel.

  Har lavet clean install, den 10 september, alt køre som det skal

 4. Køre rigtig godt på min ipad mini , men iOS 7 kommer ikke på min iphone 5.

 5. Jeg gik efter admin’s råd… Og nu køre iOS 7 bare så flydende og godt! 🙂

 6. Der er også manglende oversættelse når man tilslutter Game Center i spil – Der står Welcome back … resten af Game Center er dog oversat i selve app’en

 7. Jeg køre på ios 7 gm verisonen, og jeg har absolut ingen bugs haft. Alt køre rigtig godt både på min egen iphone 5 og min kærestes. kan slet ikke forholde mig til de problemer folk skriver og snakker om.

 8. Hvis iOS 6 til 7 over OTA ikke fungerer fint, så burde Apple ikke frigive den over der. Jeg gendannede min iPad i tirsdags, opdaterede i onsdags via OTA, slettede alt (selvom intet var på den) og gendannede fra iCloud! Udover den lacker lidt mere i forhold til iOS 6 og det der med AppStore opdateringerne så har jeg ikke ramt af nogle fejl endnu 🙂
  – Enten har jeg gjort noget rigtigt, eller så har jeg bare været heldig!

 9. Har mødt graverne fejl endnu virker fint på ipad 2 wifi only…..og mange gode forbedringer siden ios6

 10. Ikke mødt

 11. Mange af fejlene er relateret til App Store, Musik app, opkald der ikke ringer (med lyd) på låse skærmen osv.

 12. Nu har jeg opdateret ota fra iOS 6. Anbefaler folk at lave en helt clean install og så gendanne fra iCloud eller hvad vil være bedst ?

 13. iOS 7 GM iphone 5
  Her oplever jeg at besked app, nogen gange crasher hvis jeg vil skrive en ny besked derfra.
  Min safari kan godt fryse af og til når der skiftes mellem vinduer. Vi snakker cirka 5 sekunder hvor jeg intet kan gøre på skærmen.
  Når jeg vælger alarm fra kontrolcenter hopper den altid ind i tidstagning frem for alarmen, hvilket er træls.

 14. Jeg har altid kunne tilslutte min iphone og ipad til min bils usb indgang og der med høre musik osv, har inda kunne se hvad jeg hørte på bilens display og skifte nummer via af knapper på rettet.

  Under beta udgaverne af ios7 har jeg inda også kunne skifte nummer på min iphone’s display samt se film med lyd ud af bilens højtaler, noget jeg normalt ikke har kunne unden JB og NoACCSplash Cydia Tweak..

  Men med fanial relice af ios7 genkender min bil ikke min iphone som kompatibelt udstyr, lige så mener min iphone heler ikke at bilen er kompatibel…

  iPhone 5, 64GB
  iPad 3, 64GB/WIFI/3G

  Volvo V50 MY11
  (Volvo go apple har jo længe været i seng med hinanden, så under mig over at apple lukker for det varme vand i den endelige udgivelse af iOS7)

  Mit fix på dette problem er som jeg ser det at JB iOS7 så snart muligt, eller downgrade til iOS 6,3. Eller håbe på at volvo har en opdatering der løser problemet ved næste service.

  Er der andre der oplever samme problem som mig?

 15. Min mini ipad oplader kun 2% efter en time i en original oplader, når jeg så piller strømmen fra, går der ca 5 min. så viser den at den har opladet 40%.
  Meget underligt, har andre samme oplevelser med underlig opladning?

 16. Synes ios7 fungerer ok men især en funktion ‘AirDrop’ synes jeg er pustet op til noget det ikke leverer!!!
  Man skal være forbundet til både wifi og Bluetooth (Bluetooth) forstår jeg pga en via forbindelse… Men hvor tit står jeg ved siden af en og gerne vil dele et billede og så begge parter er koblet på wifi?!? Ihvertfald lige så tit som når jeg står ved siden af en i byen ell til koncert etc og ingen er koblet på wifi… Det må kunne gøres over alm net… Om igen Apple

 17. AirDrop er smart … hvis det kunne kører over en Bluetooth forbindelse mellem to iOS enheder. Der rækker op til 40-50 meter, hvilket er rigeligt i det fleste tilfælde.

 18. Umiddelbart er det eneste jeg oplever at facebook lukker ned, og det ret mange gange efterhånden..
  Efter at ha slået nogle ting fra så holder den rigtig godt på batteriet 🙂

  Godt være der er nogle små fejl hist og pist, men personligt er jeg
  vild med iOS 7

 19. Fejl vi oplever er at fx hvis man har et Apple id som man sender SMS til og dem Tlf ikke er en iphone…. Kan den ikke finde ud af og slå det fra hvis den skal sende almindelig SMS……

 20. Jeg tror jeg oplever lidt det samme som “DaL”. Jeg har et nyt stereoanlæg som er kompatibelt med iOS. Det vil sige, at når min iPhone er tilsluttet anlægget via USB, har jeg før kunne styre musikken (start/pause/frem/tilbage), men efter opdateringen til iOS7 kan jeg ikke længere styre musikken via anlægget og remoten. Nogle andre der oplever samme problem??

 21. Når jeg er på facebook eller SMS, og vil se et link, der vises på youtube, vil den ikke åbne. Why??

 22. Tænker du på en decideret linkadresse, som du prøver at åbne? SMS kan ikke vise Youtube videoer, men det kan Facebook app’en.

 23. Det er et link jeg har fået tilsendt pr. SMS og hvis jeg trykker på et youtube link på facebook, vil den heller ikke åbne.

 24. Hvis man vil kikke på et spil som man har gang i, altså vælger i-knappen (information?), så kan man se de vanlige ting (hvem som er med, hvis det tur det er osv), men oppe til højre er der en knap med “Pris” – og når man trykker der, så afslutter man spillet. – Er det bare mig som oplever det – kører IOS 7 på iPad 3.

 25. har også opdateret, og pludselig er ALLE mine mail og sms væk !! MEN sjovt nok, vil jeg skrive en sms til en, som jeg så HAR skrevet til før, står alle sms jeg har skrevet / fået fra den person der…

 26. Ligesom Gitte har jeg også det problem at jeg ikke kan åbne et youtube link fra min facebook app. Hvorfor?

 27. Jeg glæder mig over hvor godt DR Radio virker på iOS 7….på iOS 6 tabte den pusten, og der kunne gå flere minutter før den fik fyldt buffen op igen, selv på wi-fi

 28. Mine billeder er blevet for brede til min baggrund efter jeg har opdateret til iOS 7… Hva gør jeg der?

 29. Det lyder underligt, for iOS 7 har ikke ændret format – på det område.

 30. Har også problemer med musikken i bilen. Den kan spille musik, men skal jeg skifte nummer (frem eller tilbage) skal jeg gøre det via telefonen. Det eneste jeg kan gøre på bilanlægget er skrue op og ned for volumen. Og det ender da med at blive en farligt hvis man er nødt til at sidde med mobilen for at skifte musik. Håber snart der kommer hjælp på dette her område! Har en iphone 4, der er tilsluttet anlægget med usb, og havde ingen problemer før! Hjælp!

 31. Mia, jeg har som før skrevet nogenlunde samme problem, der er det bare jeg bruger iPhone 4 med mit stereoanlæg. Forhåbentlig noget der snart bliver rettet.
  Jeg har også, ligesom dig, bemærket at nogle af mine billeder pludselig er for store til at være på skærmen.

 32. Det med musikken virker faktisk nu efter opdatering til 7.0.2 🙂

 33. …og billederne passer også i størrelsen nu 🙂

 34. Godt at høre iOS 7.0.2 gjorde nytte! 🙂

 35. Jeg har problemer med skrive. Bokstaverne er ca 15-20 sek forsinket fra jeg trykker på dem til de bliver skrevet. Det tager SÅ lang tid at skrive.

 36. Det skal gå hurtigt. Har du mon en masse apps åbne? Dobbeltklik på Homeknappen, og kør alle apps (screenshots) op for at lukke dem ned. Prøv derefter at genstarte enheden.

 37. Det hjalp ikke, alt tager stadig 100 år at skrive

 38. Hjælp… Er jeg den eneste der oplever at iTunes ikke virker? Kan åbne det op og se selve menuerne, men alt indholdet er væk. Kan ikke søge efter musik, lydbøger osv.

 39. Jeg opdaterede for en uges tid siden min iphone 4. Peronligt er jeg ret glad for designet og de få nye funktioner, til gengæld er telefonen blevet langsommere og og den reagerer heller ikke ligeså nemt med swipe-funktionerne når jeg fx skal slå en alarm fra eller slette en sms eller noget i den dur. Det var dog ting jeg lige kunne leve med. MEN, så igår er der sket det, at telefonen ikke fortæller mig når jeg får sms’er??? Altså de kommer ikke frem på lås-skærmen og heller ikke oppe i toppen af telefonen hvis jeg får en sms imens jeg er igang med noget, den vibrerer heller ikke når jeg får en sms. Det er rent ud sagt skide irriterende! Nu har jeg godt set der er kommet endnu en opdatering og må nok hellere opdatere igen og se om ikke det bliver bedre, orker det bare ikke lige nu….

 40. og når ja, så har jeg også problemer med imessage – ligesom alle andre..

 41. Under alle omstændigheder bør du opdaterer, og det er jo let: iOS Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering. Se først om det hjælper, – ellers vend tilbage! 🙂

 42. Prøv den her finte: Gå til indstillinger -> Generelt -> Nulstil -> Nulstil netværksindstillinger. (Du skal godt nok indtaste password til WiFi igen, men ellers mister du intet!)

 43. min iphone 5 vibrerer ikke efter den er blevet opdateret til IOS 7! Hvad sker der? er der noget jeg kan gøre? prøvede at slukke/tænde tlf. Intet. Når den lille side knap slukket, laver den faktisk en kort vibro lyd, men når folk ringer til mig og tlf er på lydøs, kommer ingen vibration. Selve vibration er tændt i indstillingerne. Hvad gør jeg?Hjælp….

 44. Jep… Min iPhone 4’s har nøjagtig samme problem, og ifølge andre udenlandske sider r der mange med samme problem…

 45. Hej!:)
  Det eneste problem jeg har med min iphone 5, er at mine billeder er for store til baggrund. jeg ved simpelhen ikke hvad jeg skal gøre! Kan i hjælpe?

 46. Dine billeder skal beskæres til 1136×640 pixel, for at passe en iPhone 5 skærm. Du finder i øvrigt en masse her: http://www.zedge.net/wallpapers/

 47. efter jeg har opdateret min 4s til iso 7 0 4 passer ingen af mine billeder som baggrund mere ????
  noget jeg kan gøre ?

 48. Er det størrelsen på formatet, eller den pågældende baggrund som du vælger – der skifter til en anden?

 49. I am now not certain the place you are getting your info, however great topic. I needs to spend a while studying more or figuring out more. Thank you for magnificent information I used to be on the lookout for this info for my mission.

  http://www.imemoji.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>