iOS 7 beta 7 på trapperne?

by admin 4

Hvis Apple har planer om at frigive endnu en betaversion af iOS 7, så bør den være tæt på release. Hvis ikke senere i aften, så måske i morgen tirsdag den 27. august?

Den sidste version af iOS 7 der bliver frigivet til alle iOS udviklere er GM, som står for Golden Master. Denne GM version er tilsvarende den som Apple frigiver officielt efter den 10. september, hvor de holder et stort iPhone event.

Jeg tror ikke at vi kommer til at se flere større nyheder med iOS 7 beta 7 eller GM, for det kommer primært til at omhandle rettelser og optimering.

 

 

Comments (4)

  1. Hvis der kommer en beta 7. Kommer den sikkert imorgen da D.10/9 er en tirsdag. Ellers ser vi først en GM D.10/9

  2. Tror ikke vi ser flere beta’er af iOS 7. De er sikkert ved, at gøre GM klar og til alle som ikke har en developer account.

  3. UPDATE: There has obviously been a change of plans since Apple did not release iOS 7 beta 7 on Monday. The new version has already been released to Apple’s partners, however, so it should be pushed out to developers soon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>