iOS 6: Flyover og Navigation kommer ikke til 3GS/4!

by admin 12

Så har Apple gjort det igen! For dem der ikke har læst de små bogstaver under bemærkninger til den nye Kort applikation der kommer med iOS 6 (Flyover and turn-by-turn navigation will be available only on iPhone 4S and iPad 2 or later), hvor bl.a den flotte “3D Flyover” og turn-by-turn Navigation er nye integreret funktioner, så bliver man sikkert ret skuffet hvis man er i besiddelse af en iPhone 3GS eller en iPhone 4! (Det samme gælder iPad 1)

Apple har valgt at gøre lidt det samme de gjorde med Siri da iPhone 4S blev lanceret, nemlig at forbeholde nogle funktioner til bestemte iPhone modeller. Jeg kender desværre ikke den officielle forklaring på hvorfor Apple netop har valgt at iPhone 3GS og iPhone 4 ikke understøtter disse 2 spændende nye Kort funktioner?

Forklaringen kan ligge i processor hastigheden og den tilgængelige RAM der er i både iPhone 4S, iPad 2 og Den nye iPad. Men jeg syntes nu at iPhone 4 godt kunne klare sig her med 512 MB og en relativ hurtig processor.

Hvad er din holdning til at Apple fravælger iPhone 3GS, iPhone 4 og iPad 1?

 

 

 

Comments (12)

 1. Det er ikke okay!!!!!!!

 2. Forståeligt nok med iPad og iPhone 3Gs, men der er næsten ingen forskel på 4s og 4, så det fatter jeg ikke!

 3. Det er OK.
  Man laver jo heller ikke programmer til windows95 mere.
  Hvis man skal tage hensyn til gamle produkter kan det kun blive noget møj, til nye produkter.
  Udviklingen går hurtigt – hvilket vi vel alle ønsker – så derfor bliver “nye” produkter hurtig forældet.

 4. Det er simpelt hen noget være møj.
  Og det er ikke bare disse to.
  http://www.apple.com/ios/ios6
  Scroll ned på den side der

 5. Mon apple ikke netop ved sådanne beslutninger, viser det behov der stadig er for jailbreak? Jeg er da ihvertfald klar til at springe på ios6 så snart jailbreak kommer, så jeg ikke bliver snydt af samme features som garanteres kører flydende på Iphone 4. Se bare Siri, cydia tweaken spire kørte som smurt på Iphone 4 og var en tro kopi af siri. Det vel bare spørgsmål om tid før der kommer en cydia tweak, der tilføjer de her to muligheder.

 6. Apple ønsker at man hver år skal købe deres nyudkomne produkt, hvis ikke, så går man glip af visse funktioner. Længere er den ikke.
  Synes at de overdriver den en smule.

 7. Jeg synes nok også det er lidt for tidligt at udelukke iphone 4 for den nyeste opdatering! Men de går jo også glip af facetime over 3g net (mobilnettet)!
  Tror personligt det er et salgstrik! Ud fra mine erfaringer har størstedelen af iphone-brugeren en iphone 4! Det vil jo sige at alle dem der ikke vil gå glip af de store forandringer skal opdatere deres telefon! Apple kommer til at tjene kassen! 🙂

 8. Jeg er simpelthen så sur over det, jeg havde sådan glædet mig til at få bedre navigation osv.. Jeg overvejer kraftigt for første gang at jailbreake …

 9. Husk på at iPhone 4 ikke er særlig gammel… 🙂

 10. Generelt kan det være forståeligt med en iPhone 3GS og iPad 1, men som flere af jer har nævnt, så har rigtig mange stadig en iPhone 4 – og mange af dem vil højst sandsynligt købe en iPhone 5.

  Men at udelukke funktioner i Kort applikation, giver ikke helt mening, da iPhone 4 hardwaren godt kan følge med lidt endnu.

 11. Ja for da iPhone 3GS kom var det med iOS 3
  Og er blevet opdateret med alle funktioner softwaremæssigt (untagen HDR og Siri) 2gange det her er 3 gang det er så forståeligt men 4’eren
  Apple dog ikke SÅ nærigt

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>