iOS 6 beta 4 frigives måske på mandag!?

by admin 0

I følge en hurtig hovedregning, så skulle Apple gerne frigive den 4. betaversion af iOS 6 her på mandag den 6. august. Sidste gang Apple frigav en betaversion var den 16. juli, altså for 3 uger siden på mandag.

Det kunne betyde at vi er over halvdelen af de betaversioner som vi formentlig kommer til at se, hvis man altså sammeligner med iOS 5 betaversioner, hvor der blev frigivet 7 af slagsen.

Jeg har personligt kun haft gode oplevelser med den nuværende iOS 6 beta 3, men selvfølgelig mangler der stadig en del! Mange applikationer fungere ikke eller kun nogle gange, og App Store er ret langsom og har ingen Genius funktion, eller mulighed for at se tidligere købte applikationer.

Men det er hvad man kan forvente af betaversioner, så ingen brok på den regning! Lad os blot håbe at Apple er kommet endnu et skridt nærmere den endelige GM (Golden Master) version med 4. betaudgave.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>