iOS 6 beta 2 kommer formentlig i næste uge!?

by admin 15

Jeg modtager en del spørgsmål vedr. hvornår Apple frigiver iOS 6 beta 2? Det spørgsmål kan der ikke svares konkret på, da Apple er de eneste der styre “release-knappen”.

Men ser vi i bagspejlet i forhold til iOS 5, så kom der en 2. beta version godt 3 uger efter den første, så mit bud er derfor at vi kommer til at se en iOS 6 beta 2 i slutningen af næste uge.

Hvis du har opdateret til iOS 6 for at teste den kommende version, og ikke helt er tilfreds, så vil jeg anbefale dig lige at “holde vejret” til næste uge. Der bliver som regel rettet rigtig mange små og store fejl hos Apple, hver gang de frigiver en opdatering!

Kører du stadig med iOS 6, eller har du nedgraderet til iOS 5.1.1? (Og hvorfor?)

 

 

Comments (15)

 1. Har downgradet PGA jailbreak

 2. Jeg køre stadigvæk iOS 6 beta 1 og jeg har ikke haft problemer, det har bare spillet 🙂

 3. Vil meget gerne opdatere men mit jb er vigtigere

 4. Jeg har downgradet pga utallige crash, zoome på kortet og den gik ned, kigge video, den gik ned.. Så venter tålmodigt på beta 2 og så prøver jeg igen.

 5. Hvad bruger du dit Jailbreak til om jeg må spørge. Jeg syntes appel er kommet så godt med af jeg ikke behøver Jailbreak. Og om man vil eller ej gør et Jailbreak noget ved ens telefon så den ikke køre 100% optimal og kompatibel med andre Apple produkter.

 6. Har også downgraded af cirka samme grund.

 7. Pga. Insta….

 8. ….llious
  Korrekt, det er en dejlig ting, at have denne mulighed ..

 9. hvordan har du edentlig dit billede herpå ?

 10. Jeg oprettede et sted på internet med min mail og et billede, så alle steder de understøtter dette, så vil mit billede dukke op når jeg bruger denne mail.
  Jeg kan bare ikke huske hvor det var, men det kan admin sikkert hjælpe med

 11. tak
  for hjælpen

 12. Ja beta2 kommer enten 25.06 eller 02.07, det er næsten 99,9 pct. sikkert 🙂

 13. Velbekomme.

 14. Havde samme problemer, men så prøvede jeg igen at installere uden at gendanne den fra min backup, og så var der slet ingen af disse crashes mere 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>