iOS 6.1 kan være skyld i dårlig batterilevetid!

by admin 15

En del iPhone og iPad brugere oplever en forringet levetid på batteriet, efter at have opdateret til iOS 6.1. Forklaringen hertil er ikke altid lige til at spotte, da det både kan dreje sig om alle de processer der kører i baggrunden (LTE, 3G, WiFi, Bluetooth, Lokalitetstjenester osv), og softwarefejl i iOS.

Den seneste iOS 6.1 opdatering, har i følge nogle eksperter været skyld i at kalendere og mailkonti der er opsat som Exchange, kan blive ved med at kører i et loop når der synkroniseres automatisk efter nye invitationer på aftaler, eller mails.

Løsningen på problemet skulle angiveligt være at slette alle Exchange konti på enheden, og opsætte dem igen. Efterfølgende skal man ikke acceptere nogle invitationer i kalenderen, indtil Apple frigiver iOS 6.1.1! (Der er ingen officiel udmelding fra Apple vedr. rettelse af problemet med iOS 6.1.1!)

 

 

Comments (15)

 1. jeg har telenor og har slået lte fra, da de alligevel ikke har åbnet for det, det hjalp på min iphone 5

 2. Jeg har iPhone 5 oh fra starten af har batteriet været elendigt! Så kom operatør opdatering samt iOS 6 og batteriet brugte 70% på blot 4 timer uden synderligt brug af Tlf.
  Jeg gendannede så herefter, i iTunes og trykkede annuller når den spørg om operatør opdatering!
  Mit batteri har aldrig været bedre!!! Tlf kører nu på 3. time og har brugt 6%
  I weekenden kom jeg til at trykke opdater operatør, og batteriet blev brugt i løbet af ingen tid, hvorefter jeg gendannede påny!

  Min umiddelbare konklusion er: hvis du har Telenor (som jeg har) skal man ikke opdatere operatør indstillinger, hvis ikke ens udbyder tilbyder LTE endnu! Jeg tror udmiddelbart at Tlf. Står konstant og prøver at finde lte, og batteriet bliver drænet!
  Om JB også har gjort batteriet bedre, ved jeg ikke, men lige nu er det rigtig godt! Og det er uden at spare på Bluetooth, lokalitetstjenester og alt det andet! Alt er slået til!

  God dag!

 3. Problemet er bare af når man slår LTE fra er 3G stadig aktiv. Og derved stadig bruger max strøm. Da det ikke er mulig af deaktiver 3g når du har opdateret telenors operatør opdatering til 14.1. Så vil du ikke have lte på din iOS 6.1 skal du indstaller den gamle operatør der hedder 14 .00 Den løsning er super god for jer der ikke ønsker lte men kun 3 g. Har jeg gjort ved min iphone 5. Og min holder strøm i 3 dage ved et forbrug på 10 timer.

 4. ingen problemer med batteri på ios 6.1 på min iphone 5. er ikke
  JB….

 5. Hmmmm. Syntes, at den er bedre end 6.0.1! 😀

 6. jeg kan ikke mærke forskel på min 3gs

 7. Bare ring til Telenor og sig du vil være test person. Så åbner de for 4g 🙂
  Jeg henter med 48mbit og sender med 27. Helt vildt

 8. Jeg har også Telenor på min i5.
  Jeg opdaterer alt hvad den beder om.
  Når telefonen ligger og venter på jeg har fri (ca 10 timer) så står den på ca 95% brugt 5% alt slået til. Undtagen wifi

 9. Hvorfor skulle jeg dog slå 3G fra? Det giver da ikke mening, så kan jeg lige så godt købe en ipad med wifi

 10. siger sørme heller ikke du skal slå 3g fra .. men siger af hvis man døjer med strømforbrug kan man slå 3g fra NÅR man ikke bruger det så skal du bare se hvordan man kan holde strøm. og slår du 3g fra så skal du bare se af din signal styrke går helt i top .. som jeg skriver slår jeg mit 3G fra når jeg er et sted med WIFI og det er jeg stort set altid . min iphone 5 holder 3 dage og plus minus 10 timer brug ,

  jeg siger ikke du skal slå 3G fra men du kan

 11. Det kan man ikke bare nej .. (:

 12. Jeg fik et brev fra Telenor for nogle dage siden. Af hvis jeg ville være test person til LTE skulle jeg kontakte dem inden idag eller imorgen .. Men jeg skal sgu ikke have noget LTE på min iPhone hvis jeg kan undgå det.. Har det helt fint med Edge og 3G

 13. og jeg har ALTID 3g til

 14. Jeg synes godt nok min er blevet tørstig efter jeg opdatere min iPhone 5….

 15. Update to 6.1.1 and iPhone 4s(new!) still drains the batterie in highspeed, my last iPhone! Crap

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>