iOS 5 = Gratis beskeder mellem iOS enheder!

by admin 6

Det nye “iMessage” som Apple har præsenteret i iOS 5.0, er uden tvivl rigtig smart selvom det kun kan benyttes mellem iOS-enheder.

Dvs. at man kan sidde og chatte med vennerne fra en iPad, eller sende gratis “SMS” beskeder til hinanden, blot modtageren også har en iOS-enhed.

Men hvad mon teleselskaberne siger til denne geniale ide Apple lige kom på? Mange teleselskaber tilbyder fri SMS i dag, så det får nok ikke den helt store betydning…og alligevel så gør det!

Man skal huske på at der faktisk stadig er mange iPhone brugere der har takst-baseret ydelser som taletid, SMS, MMS og dataforbrug. Det er netop den gruppe der vinder godt på Apple’s nye “iMessage”!

Nu kan man jo hente Skype, Viber eller en lignende tjeneste til en iPhone via App Store, hvor 2 iOS-enheder kan tale og skrive sammen…så helt revolutionerende er det dog heller ikke. Med det nye iMessage kan man også vedhæfte billeder, hvilket er ret genialt!


 

Comments (6)

 1. Hvad koster det så i datatrafik når man ikke er på sit eget WiFi ?

 2. Det koster ikke noget specifikt pr. besked. Men det kræver at du har dataforbrug med i dit abonnement hos teleselskabet.

 3. hvorfor ser jeg ikke mine beskeder både på ipad2 og iphone4
  de første par gane jeg skrev over imessage virkede det, men nu for jeg kunne beskeden på den enhed der er skrevet fra og til?
  håber der er nogen der ved dette.
  PFT

 4. Krabbe: Du skal ind og sætte hver enkelt enhed op. Det gør du i indstillinger > Beskeder > iMessage.

  Frank

 5. Hej..
  Hvordan kan det være, at min mailadresse vises og ikke mit tlf. nr. når jeg sender beskeder via Imessage?

 6. Apple iMessage kører via dit Apple-ID, hvilket er en mailadresse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>