Ion Racer – fremtidens racerbane

by admin 0

For dem der kender spillet “Wipeout” som blev lanceret helt tilbage i 1995, så kunne dette iPhone/iPad spil bestemt være et supplement her i 2012. Jeg vil ikke påstå at spillene ligner hinanden, men konceptet med typen af baner og styringen minder ret meget.

Spillet handler som så mange andre racerspil om at gennemføre nogle baner på tid, og gør man ikke det skal man starte forfra. I Ion Racer kan man optjene de såkaldte “KIONS” ved at samle point gennem banen. Undgå at ramme de røde forhindringer, samle så meget op på banen som muligt, og kom i mål til tiden…det lyder da let ikke? Men det er det langt fra!

 

 

Skulle jeg allerede her løfte en pegefinger af spillet, så må det netop være pga. de KIONS der skal optjenes for at købe en bedre og hurtigere fremtids-racer. Efter noget tids spil går det hurtigt op for de fleste spillere, at for at komme videre i spillet, så skal man nok købe nogle KIONS. 50.000 KIONS koster 12 kroner, og skal man bruge 500.000 KIONS så koster det lige 30 kroner via et In-App køb.

Jeg vil ikke skræmme nogen væk med min kritik, for spillet er bestemt super underholdende med flot grafik, og så koster det kun 6 kroner. Man styre raceren ved at tilte iPhone eller iPad til siderne, og man kan kæmpe mod vennerne i Game Center.

 

Ion Racer - SGN

 

 

 

Screenshot

 

 

 

 

Ion Racer - SGN

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>