InstaWeather Pro – del vejret med stil

by Mahmoud E.M. 2

Med InstaWeather Pro kan du dele vejrudsigten med alle dine venner. Tag blot et billede, og vælg derefter et “skin” som lægger sig over billedet.

InstaWeather Pro henter selv oplysninger om din lokalitet og vejret omkring dig. Det eneste du skal gøre er bare at tage et billede eller skyde en video og vælge et skin. Hvis du ønsker det kan du også tilføje en kommentar eller hashtag til billedet.

Når dit billede er klar kan du vælge at gemme det eller dele det på stort set alle de store sociale netværk.

InstaWeather Pro virker som den skal, og jeg er blevet imponeret over de rigtigt mange skins. Jeg savner lidt en funktion til at gemme mine favorit skins, så man kan finde dem hurtigt en anden gang, men ellers så er funktionaliteten vist i orden.

BSP-548377-iPhoneCafe-sommerferie-2011

De forskellige skins indeholder forskellige detaljer, de simple indeholder noget så simpelt som temperaturen og placering, de mere avancerede skins indeholder oplysninger om lufttryk, nedbør, vindretning, solnedgang og solopgang, temperaturen flere dage frem og forskellige tider på dagen, hvor varmt det realt føles at være mm.

Vejroplysningerne bliver hentet inden for 10-15 sekunder, og så er man sådan set klar til at tage en InstaWeather.

Det har været en fornøjelse at bruge InstaWeather Pro her i Egypten hvor jeg befinder mig lige nu, – når man nu engang rent faktisk har et vejr man kan prale af.

Skal du også på ferie, så kan InstaWeather anbefales! Du kan starte med den almindelige version for at prøve app’en. Går du Pro så kan du se frem til:

 • Flere skins
 • Video mode
 • Ingen irriterende reklamer
 • Hurtigere opdateringer
 • Flere indstillinger

 

Pro-versionen kan hentes her! Den almindelige version kan her!

 

Screenshot

Instaweather-Pro-1

Instaweather-Pro-2

Instaweather-Pro-3

Comments (2)

 1. I skulle også lige tjekke denne her fucking awesome weather app ud.
  https://itunes.apple.com/dk/app/authentic-weather/id649202100?l=da&mt=8
  Den er gratis lige pt.

 2. Hej,, hvordan kan jeg få den gamle software tilbage på min IPH5 vil have 6.1.2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>